Două zodii care revin la foștii parteneri în luna iulie. Vor avea parte de o împăcare neașteptată

Două zodii care revin la foștii parteneri în luna iulie. Vor avea parte de o împăcare neașteptată

Cea de-a doua lună de vară se anunță plină de surprize pentru unii nativi care vor mai acorda o șansă unei foste iubiri. Ce-i drept, nu se vor aștepta ca lucrurile să evolueze către o împăcare, dar destinul le va aduce momente unice alături de partener.

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

Cu toate că se spune că relațiile după o împăcare nu mai este la fel, nu așa se poate spune și despre unele zodii, care, în luna iulie, vor avea șansa de a vorbi din nou cu fostul partener. Nu numai că își vor aminti de vremurile bune, ci vor ajunge, din nou, împreună.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Gemeni

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

Printre cei care vor decide că este momentul să revină la sentimente mai bune se numără Gemenii. În general, acești nativi nu sunt genul de persoane care să acorde a doua șansă, asta pentru că așa au impresia că trăiesc în trecut, iar dorința lor cea mai mare este să evolueze, nu să rămână blocați în relații eșuate.

Chiar dacă, de obicei, resping ideea unei împăcări, în luna iulie, se vor gândi serios să acorde o a doua șansă. Vor sta de vorbă cu fostul partener și vor reuși să lămurească inclusiv și acele aspecte care poate i-a determinat să se despartă. Împăcarea din perioada viitoare se anunță una de durată, prin urmare, își vor da seama că partenerul i-a iubit cu adevărat.

Fecioară

Și Fecioarele se vor gândi serios să mai acorde o șansă unei persoane din trecutul lor. Acești nativi sunt, în general, tentați să analize o situație pe toate părțile și se vor gândi bine dacă este indicat să mai acorde o șansă persoanei din trecutul lor.

Acest lucru poate să țină lumea departe și pot fi considerați mult prea misterioși, având în vedere că nimeni nu le pot ghici intențiile. Își doresc stabilitatea atât în viața profesională, cât și în cea amoroasă, de aceea, nu vor intra, din nou, într-o relație, dacă nu sunt convinși de intențiile partenerului și de faptul că s-a schimbat.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191