Două zodii care se despart în luna noiembrie, dar încep noi relații. Nativii vor fi cu adevărat fericiți

Două zodii care se despart în luna noiembrie, dar încep noi relații. Nativii vor fi cu adevărat fericiți

Deși credeau că nu vor mai iubi curând la fel de intens ca în fostele relații, lucrurile se schimbă în perioada următoare, asta pentru că două zodii pot începe noi povești de iubire în luna noiembrie. Nativii vor radia de fericire.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Două zodii vor reuși să își găsească dragostea în perioada următoare, după o perioadă în care poate au fost dezamăgiți în fostele relații și simțeau că sunt urmăriți de ghinion la orice pas în dragoste.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Scorpion

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Printre cei care vor acorda o nouă șansă iubirii se numără Scorpionii. Acești nativi sunt mereu precauți atunci când vine vorba de a începe o nouă relație, mai ales dacă au trecut prin experiențe nefericite în trecut. Scorpionii vor decide că este momentul pentru un nou capitol în viața lor și că este timpul să facă loc dragostei.

Așa că, este posibil ca acești nativi să înceapă noi povești de iubire în perioada următoare, dar evident, nu vor crede de la început în intențiile bune ale partenerului și își vor dori să ia lucrurile treptat, în speranța că de data aceasta nu vor mai fi dezamăgiți.

Leu

Și nativii Leu care au trecut printr-o despărțire vor face primul pas către fericirea în viața personală, asta pentru că se pot îndrăgosti în perioada următoare. Dacă Scorpionii se gândesc de două ori dacă să înceapă o nouă relație, mai ales dacă au fost dezamăgiți în trecut, în schimb, nativii Leu nu vor sta atât de mult pe gânduri și vor decide că este momentul pentru un nou capitol în viața lor. Vor începe povestea de iubire fără prea multe rețineri ori temeri și vor cu adevărat fericiți.

Acești nativi vor simți, în sfârșit, că sunt apreciați așa cum și-au dorit dintotdeauna și că partenerul le este alături. De altfel, și persoana care intră în viața unui nativ Leu este norocoasă, pentru că se spune că reprezentanții acestei zodii fac tot posibilul pentru fericirea partenerului și, în ciuda caracterului vulcanic, au o fire sensibilă și atentă la nevoile celuilalt.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191