Două zodii care se întorc la foștii parteneri în luna septembrie. Nativii vor avea parte de surprize pe plan sentimental

Două zodii care se întorc la foștii parteneri în luna septembrie. Nativii vor avea parte de surprize pe plan sentimental

Deși nu mai credeau într-o posibilă împăcare, unii nativi vor fi luați prin surprindere și vor da uitării vechile probleme. Vor fi dispuși să înceapă un nou capitol, iar în timp se vor convinge că a fost o decizie corectă.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Probabil vă sună cunoscut vechiul proverb „Ciorba reîncălzită nu mai are același gust”, dar nu și în cazul unor nativi, care vor fi dispuși să treacă peste evenimentele nefericite din trecut și să înceapă un nou capitol la fel încântați de relație. Surpriză sau nu, vor fi bine aspectați de astre și este posibil ca legătura să dureze, de această dată.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Vărsător

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Deși Vărsătorii nu vor să audă de o a doua șansă, se poate ca în luna septembrie să nu li se pară o idee așa de rea. Până la urmă, vor ajunge la concluzia că nu au nimic de pierdut dacă reiau legătura cu o persoană din trecutul lor.

Se poate că acești nativi să fie cei care vor iniția comunicarea și vor fi surprinși să vadă că fostul partener este încântat de idee. Doar că, Vărsătorii nu vor intra într-o relație până când nu își vor învăța lecția, așa că, de această dată, este posibil să își dorească să facă unele lucruri diferit.

Pești

Și Peștii își vor da seama că le era mai bine într-o fostă relație, așa că, nu vor mai sta pe gânduri și vor acționa altfel. Atunci când se îndrăgostesc, acești nativi iubesc cu adevărat și nu văd pe altcineva. De altfel, Peștii nu vor continua o poveste de iubire dacă nu sunt siguri că au învățat ceva și că pot face lucrurile diferit.

Ce-i drept, Peștii își vor dori să ia lucrurile în treptat, de aici și faptul că pot să fie precauți, mult prea precauți în unele situații, lucru pe care partenerul îl poate interpreta greșit. Dacă în trecut obișnuiau să trateze persoana iubită cu indiferență, își vor da seama că este mai bine să comunice deschis decât să lase partenerul să tragă concluzii greșite.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191