Două zodii care se vor despărți de persoana iubită în luna noiembrie. Nativii sunt urmăriți de ghinion la orice pas

Două zodii care se vor despărți de persoana iubită în luna noiembrie. Nativii sunt urmăriți de ghinion la orice pas

Luna următoare vine cu probleme în dragoste pentru unii nativi, asta pentru că pot să apară conflicte pe care le vor gestiona mai greu. De altfel, se poate ca acești două zodii să se gândească serios la posibilitatea de a se despărți de persoana iubită.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Luna noiembrie nu vine cu vești bune din partea astrelor pentru două zodii care vor trebui să își rezolve problemele din cuplu, dacă nu vor să ajungă la despărțire, asta pentru că există mari șanse să ajungă la concluzia că nu își doresc același lucru ca partenerul. Nici momentele tensionate nu vor lipsi din relațiile acestor nativi, pe care se poate să nu le gestioneze atât de bine.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Gemeni

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Gemenii nu vor avea deloc noroc în dragoste în luna noiembrie. Pentru acei nativi care sunt într-o relație de scurt timp, se poate ca apară și primele tensiuni, care poate să scoată la iveală și detalii pe care Gemenii poate nu și le-ar fi dorit să le știe despre partener.

Este posibil ca acești nativi să se despartă de persoana iubită, sătui că partenerul nu face unele lucruri pe placul lor sau că nu își exprimă dragostea așa cum și-ar dori. Gemenii trebuie să fie atenți și la comunicarea cu persoanele apropiate, asta pentru că nu doar în relația de cuplu vor fi înțeleși greșit, ci și în relațiile cu cei dragi.

Balanță

Nici Balanțele nu o duc mai bine în dragoste în luna noiembrie. Și în relațiile acestor nativi cu persoana iubită se poate să apară momente tensionate pe care nu vor ști cum să le gestioneze și se poate ca prima reacție să fie una impulsivă.

Deși acești nativi sunt cunoscuți pentru că știu să rezolve situațiile cu calm, nu la fel vor sta lucrurile și în perioada următoare. Se poate ca acești nativi, din dorința de a evita discuțiile în contradictoriu, să nu fi spus exact ce îi deranjează, dar în perioada următoare, nu vor mai evita să spună lucrurilor pe nume, chiar dacă se poate să nu fie deloc plăcut pentru partener.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191