Două zodii care vor avea probleme în relația de cuplu în luna septembrie. Acești nativi vor fi la un pas de despărțire

Două zodii care vor avea probleme în relația de cuplu în luna septembrie. Acești nativi vor fi la un pas de despărțire

Luna septembrie va fi o perioadă în care unele cupluri vor ajunge la un pas de despărțire. Apar probleme care nu au fost rezolvate la momentul potrivit, ceea ce va tulbura liniștea în relații sau ies la iveală lucruri pe care partenerul a încercat să le tot ascundă.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Luna septembrie vine cu provocări în relații pentru unii nativi, care vor ajunge în punctul de a spune că le este mai bine singuri decât în cuplu, având în vedere discuțiile în contradictoriu, care vor tulbura liniștea și vor afecta serios relația.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Gemeni

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Printe nativii care nu au atât de mult noroc în dragoste se numără Gemenii. Se poate ca acești nativi să se gândească încă la o persoană din trecutul lor, de care s-au despărțit. Doar că, deși au crezut că au depășit acel moment, vor realiza că sunt într-o altă relație cu gândul la altcineva.

Partenerul își va da seama de acest lucru, deși Gemenii vor încerca, pe cât posibil, să ascundă că încă le este gândul la altcineva. De altfel, acești nativi pot să pară că nu se implică mai mult în relația de cuplu și că se gândesc doar la ei înșiși, ceea ce nu e departe de adevăr.

Scorpion

Nici Scorpionii nu o duc mai bine pe plan sentimental. Cei care au mai avut probleme în relații se poate să treacă, din nou, printr-o situație mai delicată, asta dacă nu au lămurit niște lucruri ce țin de trecut. Este posibil ca partenerul să se simtă neglijat sau să nu înțeleagă atât de mult că acești nativi își doresc și alte lucruri.

Persoana iubită va simți că nu este importantă, deși Scorpionii vor fi mai concentrați pe planul profesional și se poate să nu petreacă atât de mult timp alături de partener. De altfel, se poate să iasă la iveală și alte detalii de care acești nativi nu ar fi vrut să se afle. Partenerul va putea ierta cu greu faptele lor și vor simți că nu mai pot avea la fel de multă încredere.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191