Două zodii care vor câștiga o gălăgie de bani în luna septembrie. Nativii vor avea parte de noroc dublu

Două zodii care vor câștiga o gălăgie de bani în luna septembrie. Nativii vor avea parte de noroc dublu

Vești bune pentru două zodii din horoscop! Luna septembrie vine cu o mulțime de surprize pentru doi nativi. Aceștia vor primi o mulțime de bani și vor fi în centrul atenției pe plan profesional. Se anunță o perioadă benefică pentru ei și este momentul perfect pentru a reuși.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Se anunță una dintre cele mai bune perioade pentru două zodii din horoscop. Au mari șanse să primească o moștenire, dar și să realizeze multe proiecte mari și să fie centrul atenției. Iată care sunt nativii norocoși pe toate planurile!

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Fecioară

Fecioarele vor fi apreciate pentru toată munca depusă de-a lungul timpului, iar acești nativi vor fi în centrul atenției la locul de muncă și vor fi răsplătiți cu o mărire de salariu. Fecioarele vor avea noroc pe toate planurile, astfel că există posibilitatea să câștige la Loto, dar și să primescă o moștenire neașteptată.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Balanță

Balanțele își doresc de fiecare dată să aibă parte de reușite, iar finalul lunii iulie este compromițător pentru acești nativi. Își vor face planuri de vacanță cu persoana iubită și vor cheltui peste măsură, asta pentru că vor câștiga o gălăgie de bani în următoarea perioadă și nu vor mai ține cont de nimic.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191