Două zodii protejate de Univers în luna iulie. Nativii vor da lovitura pe toate planurile

Două zodii protejate de Univers în luna iulie. Nativii vor da lovitura pe toate planurile

Doar două zodii din cele 12 din horoscop vor da lovitura pe toate planurile, iar nativIi vor fi protejați de Univers. Se anunță o perioadă foarte bună pentru ei, atât pe plan profesional, cât și pe cel sentimental și lucrurile vor merge ca la carte în viața lor. De aceea este important să profite de fiecare ocazie și oportunitate din viața lor.

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

Vești bune pentru două zodii din horoscop! Acești nativi vor fi protejați de Univers în luna iulie și vor trăi una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor, astfel că vor avea motive de bucurie în următoarea perioadă și vor reuși să obțină tot ceea ce și-au propus de-a lungul timpului

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Fecioară

Fecioarele sunt ambițioase și de fiecare dată vor să obțină ceea ce-și doresc, însă în luna iulie vor avea avantaje, asta pentru că vor fi protejate de Univers și totul va merge ca la carte în viața lor. Își vor plănui o vacanță alături de partener și nu se vor gândi la cheltuielile financiare.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

Fecioarele sunt mereu atente la fiecare investiție și vor lua decizii bune care le vor aduce doar avantaje. Se anunță o perioadă destul de bună pentru acești nativi, astfel că este important să profite de fiecare oportunitate din viața lor.

Vărsător

Vărsătorii sunt considerați cei mai inteligenți si din horoscop, iar acești nativi vor avea destul de multe proiecte în luna iulie, iar Universul va fi de partea lor. Vărsătorii vor da lovitura pe toate planurile, iar pe cel sentimental vor decide să facă pasul cel mare alături de parteneri și se vor gândi la un viitor împreună.

Vărsătorii se vor gândi la o vacanță pentru a se relaxa și pentru a-și pune gândurile în ordine. Vor avea câștiguri financiare mari în următoarea perioadă și nu-și vor face griji în privința cheltuielilor.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191