Dovada că fiica lui Smiley e leită Gina Pistol! Micuța Josephine e copia fidelă a mamei sale

Dovada că fiica lui Smiley e leită Gina Pistol! Micuța Josephine e copia fidelă a mamei sale

Smiley și Gina Pistol trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar pe lângă fericirea pe care o aduc fiecare în viața celuilalt, ambii însurăței au și un alt motiv de bucurie: fiica lor, micuța Josephine. În vârstă de doar 2 anișori, cea mică le-a schimbat complet viața celor doi, iar pe măsură ce crește, începe să se vadă din ce în ce mai bine cât de mult seamănă cu mama ei, Gina Pistol!

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

De la nașterea fiicei lor, Josephine, la o nuntă de vis, urmată de o lună de miere de neuitat, putem spune că lucrurile merg mai bine ca oricând pentru cei mai faimoși însurăței din țara noastră. Smiley și Gina Pistol trăiesc împreună o frumoasă poveste de dragoste, iar, recent, aceștia au avut și o nuntă superbă, în care și-au unit oficial destinele.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Iar pe lângă fericirea pe care o aduc fiecare în viața celuilalt, cei doi însurăței au și un alt motiv de bucurie: fiica lor, micuța Josephine. În vârstă de doar 2 anișori, cea mică le-a schimbat complet viața părinților ei, iar pe măsură ce crește, începe să se vadă din ce în ce mai bine cât de mult seamănă cu mama ei, Gina Pistol!

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Nu cu mult timp în urmă, Smiley vorbea despre schimbările ce s-au petrecut în ultimul timp, în viața sa. „Sunt mult mai bogat acum, nu știu dacă mai matur, dar e clar că trăiesc cu totul altfel, simt cu totul altfel, parcă totul are un sens”, declara artistul. „Parcă nimic nu e mai important decât sănătatea familiei mele și timpul petrecut cu familia mea”, spunea Smiley.

Josephine, în vârstă de doar 2 anișori, este foarte atașată de ambii ei părinți, mai ales de mama ei, Gina Pistol. Iar cu cât fiica celor 2 crește, cu atât devine din ce în ce mai vizibil cât de mult seamănă cu mama ei!

Cea mică combină trăsăturile ambilor părinți, având exact ochii lui Smiley. Însă, primul lucru pe care îl observă cei care o văd pe Josephine sunt pletele blonde, cârlionțate, la fel ca cele ale mamei sale, Gina Pistol.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191