Dovada că Victor Cornea și-a luat rolul de „tată” în serios. Ce a făcut tenismenul cu fetițele Andreei Bălan

Dovada că Victor Cornea și-a luat rolul de „tată” în serios. Ce a făcut tenismenul cu fetițele Andreei Bălan

Povestea de dragoste dintre Andreea Bălan și Victor Cornea pare să devină din ce în ce mai puternică pe zi ce trece! Iar pentru ca relația lor să poată avea un viitor de lungă durată, un lucru important pe care amândoi îl au în vedere este modul în care tenismenul român va fi acceptat de către cele două fiice ale cântăreței! Ei bine, potrivit postărilor pe care le-a făcut Andreea Bălan pe contul personal de Instagram, se pare Victor Cornea își ia rolul de „tată” în serios.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Se pare că povestea de dragoste dintre faimoasa cântăreață Andreea Bălan (în vârstă de 39 de ani) și tenismenul Victor Cornea (29 de ani) pare să devină din ce în ce mai puternică, pe zi ce trece! Cu toate acesteam, ambii sunt conștienți că dacă vor ca relația lor să poată avea un viitor de lungă durată, un lucru important pe care amândoi trebuie să îl aibă în vedere este modul în care tenismenul român va fi acceptat de către cele două fiice ale cântăreței!

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Ei bine, potrivit postărilor pe care le-a făcut Andreea Bălan pe contul personal de Instagram, se pare Victor Cornea își ia rolul de „tată” în serios.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Andreea Bălan a postat mai multe story-uri pe contul personal de Instagram, unde se mândrește cu relația strânsă pe care o au fiicele ei cu Victor Cornea. Aceștia se află acum în Saint-Tropez, unde tenismenul participă la un turneu, iar alături de el se află și iubita sa, cât și cele două fiice ale acesteia. Iar, pentru Victor Cornea, această perioadă a adus și ziua sa de naștere, iar cele mici au fost foarte entuziasmate de a pregăti petrecerea pentru tenismen!

În imaginile postate de către Andreea Bălan, tenismenul este foarte fericit în timp ce se joacă cu cele mici, iar fiicele cântăreței au fost extrem de fericite atunci când a venit momentul să îi pregătească o petrecere aniversară sportivului.

Se pare că Victor Cornea și-a luat foarte în serios rolul de „tată”, iar legătura dintre el și Andreea Bălan devine din ce în ce mai puternică.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191