Dovada clară că Vali Vijelie a fost iertat de soție după ce a fost prins cu „pofta inimii”. Ce gest a făcut artistul pentru mama copiilor săi / FOTO

Dovada clară că Vali Vijelie a fost iertat de soție după ce a fost prins cu „pofta inimii”. Ce gest a făcut artistul pentru mama copiilor săi / FOTO

După ce a fost surprins în compania unei domnișoare misterioase, iar soția lui dădea de înțeles că nu mai e dispusă să îl dea o nouă șansă, iată că, în prezent, se pare că a revenit la sentimente mai bune. Dovada clară că manelistul a fost iertat de soție după ce a fost prins cu „pofta inimii”. Ce gest a făcut artistul pentru mama copiilor săi.

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Amintim că în luna aprilie a acestui an, Vali Vijelie a fost surprins în compania unei femei, alta decât mama copiilor. Deși manelistul spunea că imaginile nu sunt reale, soția lui, Carmen Rusu, dădea de înțeles că e decisă să se despartă de artist și părea că nu e dispusă să îi acorde o nouă șansă.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Vali Vijelie a fost iertat de soție după escapada avută

Vali Vijelie s-a fotografiat alături de cei dragi, dar și de soția lui. Cei doi se află într-o vacanță în Italia. Așadar, se pare că femeia alături de care manelistul trăiește o frumoasă poveste de dragoste, și care l-a făcut tată, a revenit la sentimente mai bune.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Cu aproximativ două săptămâni în urmă, invitat în emisiunea Xtra Night Show, confidentul lui Vali Vijelie a dat de înțeles că manelistul și soția lui s-au împăcat. Mai mult, Baboiash a ținut să puncteze că artistul trece printr-o perioadă extraordinară.

Ce a declarat Vali VIjelie despre retragerea din lumea muzicii

Invitat, în luna ianuarie, în cadrul emisiunii Xtra Night Show, Vali VIjelie a vorbit despre retragerea din muzică. Manelistul vrea să cânte până când va muri.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191