Dragoș Bucur a luat o decizie radicală! Juratul de la Românii au talent se retrage la țară: „Își vede visul împlinit”

Dragoș Bucur a luat o decizie radicală! Juratul de la Românii au talent se retrage la țară: „Își vede visul împlinit”

Dragoș Bucur s-a mutat la țară și s-a apucat și de vlog! Îndrăgitul actor a decis să devină „influențăran”, așa că a decis să își facă proprie emisiune intitulată Rurality Show. În primul episod al seriei actorul prezintă cum a decis să își pună panouri fotovoltaice, astfel că ne demonstrează că vrea să se folosească din plin de toate resursele naturii!

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Într-un comunicat de presă actorul a descris cum a ajuns să lase haosul orașului, pentru liniștea de la țară. În primul episod al vlogului realizat de Dragoș Bucur, ne este prezentat procesul prin care a căutat să devină independent energetic. Actorul ne conduce pas cu pas, alături de experți în domeniul sistemelor fotovoltaice, prin selecția și instalarea panourilor solare, și ne arată cum să utilizăm această tehnologie într-un mod ecologic.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Dragoș Bucur își vede visul împlinit. Actorul a lăsat în urmă aglomerația din București și s-a mutat cu familia la țară, într-un sat liniștit în mijlocul naturii. Deși s-a izolat într-un paradis verde, nu s-a deconectat complet. A început un vlog – Rurality Show – care își propune să le arate oamenilor provocările mutatului la țară, dar şi avantajele tehnologiilor sustenabile. Vlog-ul poate fi urmărit pe YouTube, unde a fost publicat deja primul episod.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Așa începe primul episod Rurality Show. Dragoș Bucur devine astfel un influencer aparte. A dat ținutele elegante și atent alese pentru emisiunile TV și s-a îmbrăcat în haine lejere și cizme de cauciuc – un influencer autentic, care redă fidel viața la țară. Nu se laudă cu mașini de lux, ci conduce cu mare mândrie un tractor pe terenul accidentat.

Dragoș Bucur visa de mult la un loc în care să își găsească liniștea, să își poată încărca bateriile și să poată trăi în completă armonie cu natura. De asemenea, voia și un mediu sigur în care copiii lui să se dezvolte armonios. Ideea vlogului Rurality Show a venit din dorința de a arăta oamenilor care sunt provocările prin care trebuie să treacă cei care vor să facă tranziția de la rural la urban şi soluțiile tehnologice sustenabile la care pot apela oamenii pentru a avea un trai modern. Practic actorul le arată urmăritorilor lui propria poveste în legătură cu mutatul la țară.”

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191