Dragușanca l-a făcut albie de porci pe Randi! Ea nu suportă săracii, el vomită: „ S-a trezit iapa lui Zoro la menstruație”

Dragușanca l-a făcut albie de porci pe Randi! Ea nu suportă săracii, el vomită: „ S-a trezit iapa lui Zoro la menstruație”

Un bărbat sărac e un bărbat prost”. Afirmația îi aparține ingalabilei Bianca Drăgușanu, care a reușit să declanșeze un adevărat război în mediul on-line. Scandalul a devenit viral, de când în „circ” s-a băgat și cântărețul Randi.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Totul a pornit de la o afirmație făcută, recent, de către Bianca Drăgușanu (41 de ani), care a declarat sus și tare că: „Un bărbat sărac e un bărbat prost”.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Randi:„<<Un bărbat sărac e un bărbat prost>> Bianca Drăgușanu. Vomit!”

Cântărețul Randi a avut o reacție dură la adresa celor spuse de Bianca Drăgușanu. Solistul a postat, la rândul lui, un mesaj în secțiunea de InstaStory, luând în derâdere comentariul controversat al celebrei Bia.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

<<Un bărbat sărac e un bărbat prost>> Bianca Drăgușanu. Vomit!”, a scris Randi, pe InstaStory.

Diva, însă nu l-a iertat și, în replică, a dezlănțuit un scandal de proporții în mediul on-line, care a devenit viral în doar câteva momente.

Bianca Drăgușanu: „Ce fel de bărbați îți plac ție iapa lui Zoro?”

Eu îmi asum ce spun! Sunt curioasă cui îi plac bărbații proști și saraci? Curiozitatea mea cea mai mare este: ție ce fel de bărbați îți plac, de te-ai trezit așa supi astăzi? Ce fel de bărbați îți plac ție, iapa lui Zoro?

Uite, îți dau dreptate: bărbații săraci au facut istorie, dar ăia și deștepți. Poate vrei tu să faci istorie nu? Cu ce? Cu o ceartă cu mine? Hai să ne certăm arunci, s-ar putea să-ți placă alt gen de bărbați decât cei care-mi plac mie. În nici un caz ăia proști și săraci, știi ce zic!

Eu sunt un om argumentat și asumat, când fac o afirmație. Noi, femeile, vorbim multe și bune, dar niciodată prost. Să-mi spuneti și mie câți bărbați săraci și proști au făcut istorie că eu nu știu nici unul. A, bărbații săraci și deștepți, și curajoși, da!

Ea nu suportă săracii, el vomită

Dar, cred că nici unul dintre ei nu era supi și nu-l durea burtica și nu vroia să se certe cu o femeie ca mine. Nici măcar nu cred că ai putea să te cerți cu o femeie ca mine, ar trebui să-ți găsești una de nivelul tău. Ce isterie, s-au trezit iepele lui Zoro să mă comenteze pe mine că am zis că nu-mi plac bărbații proști și săraci!”

Drăgușanu și-a continuat tirada în mediul on-line, declanșând un atac direct la bărbăția lui Randi.

„Ce bărbați vă plac vouă, că femeile oricum nu vă mai plac?!”

Păi, voi vă credeți deștepți că mă jigniți pe mine? Auzi, plastic și-mi dați mie exemple, fiți voi niște exemple! Care-i problema voastră ce-mi place mie? Dacă mă jigniți pe mine înseamnă ca sunteți deștepți? Mi se rupe! Sunteți tot iepele lui Zoro!

Toate femeile au fost de acord cu mine și iepele lui Zoro la menstruație , bărbații astia care nici măcar fatălăi nu sunt, bărbații cărora le plac bărbații, dar nu am nici o problemă nici cu asta, s-au trezit să mă critice pe mine! Mare isterie, ho nebunilor!

Ce bărbați va plac vouă, că femeile oricum nu vă mai plac! Și știu tot mai mulți care se dau bărbați, dar de fapt le plac bărbații. Nu judec alegerile nimănui! Sunteți niște penibili, nu sunteți bărbaț, sunteți niște oameni cu profile ascunse care fac gălăgie. Păi, deșteptii nu fac gălăgie! Mă cam doare undeva de părerea voastră!”, a fost mesajul dur transmis de Bianca Drăgușanu, într-un InstaStory, la adresa lui Randi.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191