Drama din viața lui Alex Militaru, soțul lui Carmen Grebenișan: „Am aflat târziu dintr-o prostie”

Drama din viața lui Alex Militaru, soțul lui Carmen Grebenișan: „Am aflat târziu dintr-o prostie”

Drama din viața lui Alex Militaru, soțul lui Carmen Grebenișan! Cei doi formează de mult timp un cuplu însă se cunosc puține despre soțul lui Carmen. În luna august a anului 2021, Carmen Grebenișan și Alex Militaru au hotărât să-și unească destinele, căsătorindu-se civil. Cei care au avut privilegiul de a le fi aleși nași sunt Alina Ceușan, cea mai apropiată prietenă a creatoarei de conținut online, și soțul ei, Raul Tișa, un talentat hairstylist.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Invitați în emisiunea „Vorba lu’ Jorge”, Carmen Grebenișan și Alex Militaru au discutat despre diverse teme, concentrându-se în special pe povestea relației lor și pe momentele grele din viețile fiecăruia.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Alex Militaru a dezvăluit că la vârsta de 18 ani a aflat, printr-o situație neașteptată, că a fost adoptat. Până la acest moment, el nu avusese nicio conștientizare sau dorință de a descoperi acest aspect al originilor sale, chiar dacă în perioada liceului, unii colegi mai malevoli îi adresau epitetul „adoptatule”.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Am aflat că sunt adoptat. Ăla a fost cel mai greu moment, emoțional. Am aflat la 18 ani, destul de târziu. Nu mi-am dat seama, nici n-am vrut, de fapt. Mai auzisem prin liceu de la diferiți oameni răutăți, «adoptatule». I-am întrebat pe ai mei, iar ei nu au crezut că era neapărat momentul oportun să-mi zică la vârsta aia. Am aflat târziu dintr-o prostie”, a povestit soțul lui Carmen Grebenișan, în podcastul lui Jorge.

Alex Militaru a împărtășit că a discutat cu părinții săi adoptivi despre părinții biologici, dar că nu a simțit nevoia să îi întâlnească. A aflat că nu se cunoștea nimic despre tatăl său și că mama sa biologică nu și-a dorit să își asume responsabilitatea pentru el. Mai târziu, a descoperit că mama biologică își făcuse o altă familie. Pentru a face față la toate, tânărul a avut nevoie de terapie.

Ușor, ușor am trecut și peste asta. Ulterior, la psiholog, povestindu-i toate lucrurile astea, mi-a spus că treaba asta cu spatele e posibil să fie somatizată fizic. Să fi strâns atât de multe lucruri în suflet încât a trebuit să se rupă undeva”, a mai spus Alex Militaru.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191