Drama unei pensionare, banii de pensie nu-i ajung nici măcar pentru mâncare. „Mănânc 7 zile dintr-o ciorbă. A doua zi mai adaug o cană de apă ca să nu se altereze”

Drama unei pensionare, banii de pensie nu-i ajung nici măcar pentru mâncare. „Mănânc 7 zile dintr-o ciorbă. A doua zi mai adaug o cană de apă ca să nu se altereze”

Pensionarii trăiesc vremuri extrem de grele. Banii de pensie abia dacă le ajung pentru medicamente și facturi. Fac economie la mâncare pentru a se descurca. Este și cazul unei bătrâne din Timișoara care a mărturisit că mănâncă șapte zile dintr-o ciorbă.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

Drama unei pensionare. Tanti Victoria a dezvăluit, în cadrul unui interviu, că trăiește de pe o zi pe alta și nu-i mai ajung banii nici măcar pentru cumpărături.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

„Mănânc dintr-o mâncare șapte zile. Vă dați seama ce am ajuns. Poate este ziua de miercuri sau joi ca să țin post .. O ducem foarte greu. Pensionarii ăștia, părca ne și sfidează parlamentarii, Guvernul ăsta… Șapte zile mănânc. A doua zi îi mai adaug o cană cu apă ca să nu se altereze. In momentul în care își păstrează gustul eu o mănânc. In momentul în care nu-și mai păstrează gustul atunci o arunc”, a declarat femeia.

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

Pensionara renunță la orice poftă doar ca să aibă bani de medicamente. E foarte bolnavă și, din păcate, e nevoită să-și lase o mare parte din pensie la farmacie. „Renunț la alimente, la mâncare, ca să-mi ajungă pentru medicație. Văd că și medicamentele la farmacie le-a scumpit. Această situație în care ne aflăm ne duce la moarte”, a mai spus ea.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191