Dramele care i-au măcinat viața lui Toto Cutugno. Sora artistului a murit sub privirile sale

Dramele care i-au măcinat viața lui Toto Cutugno. Sora artistului a murit sub privirile sale

Doliu uriaș în muzică! Salvatore Cutugno, cunoscut publicului larg sub numele de Toto Cutugno, a murit marți, la vârsta de 80 de ani. Cântărețul s-a stins la Spitalul San Raffaele din Milano, după o suferință lungă care s-ar fi agravat în ultimele luni. Celebrul cântăreț și compozitor a fost supus la încercări grele, de-a lungul vieții.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

În 2007, Toto Cutugno a fost diagnosticat cu cancer la prostată

Cântărețul compozitor Toto Cutugno, cel mai cunoscut pentru cântecul său de succes din 1983, „L’Italiano”, s-a stins din viață marți, a declarat managerul său Danilo Mancuso pentru publicația italiană ANSA. În 2022, artistul anunțase că avea cancer metastatic la prostată și și-a anulat mai multe concerte, printre care și cel pe care trebuia să îl susțină în acel an în România. Toto Cutugno suferea de cancer din 2007 și a trecut prin mai multe operații și ședințe de chimioterapie. Cât a putut, a dus boala pe picioare, însă la un moment dat, situația s-a agravat. „Boala a fost o provocare pentru mine. M-am întors la muncă, pentru că iubesc ceea ce fac”, spunea Toto, în urmă cu ceva timp.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

În copilărie, i-a murit sora

Când avea doar 5 ani, Toto Cutugno a suferit șocul vieții lui. Într-un incident absurd, sora lui, Rosagna, a murit sufocându-se cu mâncare, sub ochii lui. Tragedia l-a șocat atât de tare, încât dintr-un băiat vesel și lipsit de griji, Toto s-a transformat într-unul serios, care aproape că nu râdea niciodată. În cele mai multe dintre imaginile din copilăria sa, Toto era gânditor și trist.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Soția lui, Carla, a pierdut o sarcină

Toto Cutugno, care a fost căsătorit până la moarte cu dragostea vieții lui, Carla, a trecut printr-o dramă, în urmă cu mulți ani. Artistul își dorea patru copii și spunea mereu că își va întemeia o familie cu Carla. N-a fost să fie, însă. Nevasta, însărcinată cu gemeni, a aflat că nu poate duce sarcina până la capăt și a făcut avort. Cuplul nu a avut niciodată copii.

Cântărețul italian a făcut un copil din flori cu o altă femeie, în 1989, care i-a sucit mințile, după ce a cunoscut-o într-un avion. Băiatul lui din flori, Nico, a stat în casă cu familia Cutugno, după ce Carla i-a iertat aventura și a acceptat să îi crească fiul.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191