Drumul Ploiești – Găești, în valoare de peste 600.000.000 de euro, va trece prin 7 de localități din Prahova

Drumul Ploiești – Găești, în valoare de peste 600.000.000 de euro, va trece prin 7 de localități din Prahova

Un drum de 82 de kilometri, a cărui construire ar urma să înceapă în 2024, va asigura legătura între Ploiești și Găești.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Traseul a fost avizat la finalul săptămânii trecute, șoseaua de mare viteză urmând să treacă prin 14 localități din Dâmbovița și șapte din Prahova.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Realizarea drumului expres Ploiești – Găești va costa în jur de 615 milioane de euro, inclusiv TVA, potrivit estimărilor de la acest moment. Soluția care a primit avizul Comisiei Tehnico-Economică a Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere va intra în etapa de proiectare.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

„Varianta de drum aprobată are o lungime de aproximativ 82 de km.

Localitățile dâmbovițene parcurse de Drumul Expres Găești – Ploiești, la acest moment, sunt Crângurile, Petrești, Gura Foii, Dragodana, Raciu, Lucieni, Ulmi, Văcărești, Comișani, Gura Ocniței, Bucșani, I. L. Caragiale, Dărmănești și Vlădeni, traseul continând în Prahova pe ruta Mănești, Filipeștii de Târg, Cocorăștii Colț, Târgșoru Vechi, Brazi, Bărcănești, Ploiești.

Sunt prevăzute nouă noduri rutiere care vor asigura conectarea la Autostrada A1, DN7, DN72, DJ702B, DN71, DN1A și Autostrada A3”, potrivit detaliilor oferite de președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Sursa: Actualitatea Prahoveana

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191