Drumul spectaculos din România. Cuprinde peisaje pitorești impresionante, cascade, pajiști alpine, serpentine și numeroase obiective turistice

Drumul spectaculos din România. Cuprinde peisaje pitorești impresionante, cascade, pajiști alpine, serpentine și numeroase obiective turistice

Dacă ești în căutarea unei aventuri pline de peisaje pitorești, cascade impunătoare și pajiști alpine, Valea Cernei (DN67) este destinația perfectă pentru tine. Cu o lungime de 106 km și o durată estimată de 2 ore în condiții ideale de trafic, acest traseu oferă o incursiune într-un colț mirific al României. Pornind din Târgu-Jiu și străbătând locuri precum Tismana, Baia de Aramă și ajungând până la Băile Herculane, această călătorie promite o experiență memorabilă, scriu cei de la Adevărul.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Peisaje pitorești și obiective turistice

Târgu-Jiu. Punctul de plecare, Târgu-Jiu, îți oferă ocazia să descoperi creațiile artistice ale marelui sculptor Constantin Brâncuși. Ansamblul monumental „Calea Eroilor” este compus din „Masa Tăcerii,” „Poarta Sărutului” și „Coloana Infinitului.”

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Tismana. Drumul continuă spre Tismana, unde Mânăstirea Tismana, una dintre cele mai vechi mânăstiri din țară, te așteaptă cu o atmosferă liniștită și cu o istorie încărcată.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Baia de Aramă. Călătoria te poartă mai departe spre Baia de Aramă, unde vei fi întâmpinat de peisaje fermecătoare, dar și de Biserica Sfântul Nicolae, o capodoperă arhitecturală.

Băile Herculane. Destinația finală a traseului, Băile Herculane, este celebră pentru apele sale termale și pentru atmosfera sa boemă. Aici poți face o oprire relaxantă și să te bucuri de facilitățile stațiunii.

Avertizare privind starea drumului

Este important de menționat că starea drumului nu este întotdeauna optimă, în special pe anumite porțiuni. Ca atare, pentru a aborda cu succes acest traseu, se recomandă utilizarea unui SUV de clasă mare. Aceste vehicule sunt echipate pentru a face față condițiilor dificile ale drumurilor de munte și asigură o călătorie mai sigură și mai confortabilă.

Nu doar o călătorie, o experiență de neuitat

Explorarea Valea Cernei prin acest traseu uimitor nu este doar o călătorie, ci o experiență ce îmbină frumusețea naturală cu bogăția istorică. Așadar, pornește la drum cu spiritul aventurier și lasă-te purtat de farmecul inconfundabil al acestui colț de rai din Munții României.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191