Dumitru Dragomir nu are milă de Irinel Columbeanu: „Bani lăsați de taică-su. Că el nu a făcut, el a cheltuit bani”

Dumitru Dragomir nu are milă de Irinel Columbeanu: „Bani lăsați de taică-su. Că el nu a făcut, el a cheltuit bani”

Dumitru Dragomir nu are deloc milă de Irinel Columbeanu, care a ajuns să locuiască într-un azil din Ghermănești, după ce și-a pierdut întreaga avere. Fostul șef al Ligii de Fotbal este îngrijorat doar de starea de sănătate a fostului milionar.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Irinel Columbeanu a ajuns să locuiască într-un azil din Ghermănești, Snagov, același cămin în care tatăl său și-a petrecut ultimele clipe de viață. Omul de afaceri și-a pierdut întreaga avere și a rămas fără un acoperiș deasupra capului, astfel că puținii prieteni care i-au mai rămas alături i-au propus să se mute la azil, lucru pe care l-a acceptat.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Fostul soț al Monicăi Gabor a ajuns să trăiască din mila puținilor prieteni, iar Serghei Mizil a deschis un cont bancar pentru Irinel Columbeanu, unde oamenii pot dona bani ca să-l ajute. Și Gigi Becali a fost contactat pentru a-i oferi ajutor financiar fostului milionar, însă el a refuzat și le-a îndemnat pe fostele iubite să îl sprijine acum.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

„De oamenii proști nu mi-e milă. De omul sărac mi-e milă, de omul care muncește mi-e milă”

Romanița Iovan se află printre cei care au ales să îi întindă o mână de ajutor omului de afaceri și o perioadă i-a plătit chiria pentru a locui într-un complex nou de blocuri. Mulți l-au criticat pe Irinel Columbeanu, printre care și Dumitru Dragomir, care nu s-a lăsat deloc impresionat de situația financiară a fostului milionar.

„Nu mi-e milă de el, nu mi-e milă de omul prost. De oamenii proști nu mi-e milă. De omul sărac mi-e milă, de omul care muncește mi-e milă. Eu sunt un milos, să știi! Dar de oamenii care au belșug și intră-n faliment… În faliment poți să intri oricum, dar să-ți păstrezi cel puțin demnitatea, familia, astea. Tragi, muncești, aaa, dacă te lasă mințile, atunci nu ești de condamnat”, a declarat Dragomir despre Irinel Columbeanu, potrivit Fanatik.

„Bani lăsați de taică-su. Că el nu a făcut, el a cheltuit bani. El și doamna lui”

Fostul șef al Ligii de Fotbal a menționat că Irinel Columbeanu nu făcut niciodată banii lui, ci doar a cheltuit averea tatălui său. De asemenea, Dumitru Dragomir a ținut să precizeze că fostul soț al Monicăi Gabor nu a avut o avere atât de mare. El a mai evidențiat faptul că nu starea financiară a lui Irinel Columbeanu ar trebui să îi îngrijoreze pe cei din jurul lui, ci mai bine i-ar interesa de starea de sănătate a acestuia.

„A băgat vreun milion sau două. Bani mulți nu a avut, mai mult de două milioane nu a avut. Bani lăsați de taică-su. Că el nu a făcut, el a cheltuit bani. El și doamna lui. Vezi ce frumos vorbesc. Doamna lui care acum e în America cu fata, e bine mersi.

El nu faptul că a pierdut averea e o nenorocire. Ci faptul că are o boală necruțătoare, e în faza incipientă. Are un pic de Alzheimer. Și nu-mi place că l-au luat și la mișto. Leo de la Strehaia a zis că să se însoare cu sora lui și îi dă o vilă, că vrea să-l ajute”, a povestit Mitică Dragomir la „MAX Profețiile lui Mitică”.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191