După cadouri de sute de mii de euro, Bia Khalifa a renunțat la milionarul italian! S-a combinat cu un monden de la noi

După cadouri de sute de mii de euro, Bia Khalifa a renunțat la milionarul italian! S-a combinat cu un monden de la noi

Încurcate mai sunt căile dragostei! Dacă în urmă cu puțin timp, , site-ul numărul unu din România, dezvăluia surpriza pe care iubitul milionar i-a făcut-o Biei Khalifa, mai exact un ceas și o brățară cu dimante, cele două bijuterii valorând aproape de euro. Acum, controversata blondină s-ar iubi cu un monden de la noi.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

În urmă cu mai puțin de o lună de zile, Bia Khalifa spunea că și-a găsit fericirea în brațele unui milionar italian, ba mai mult, vedeta se gândea chiar să părăsească România pentru acesta. Și, când totul părea noastră apare în brațele altui bărbat.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Zilele trecute, Bia Khalifa a apărut pe rețelele de socializare, mai mult goală, în brațele lui Philip Albu, un personaj cunoscut și el în showbiz-ul românesc. Dacă mulți au crezut că este vorba doar de o postare, a stat de vorbă cu apropiați ai celor doi și au aflat că, de fapt, ar fi vorba despre o relație în toată regula.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Mai exact cei doi ar fi foarte îndrăgosți unul de celălat, comunică non-stop și chiar Philip ar fi mers după Bia la spital, după ce aceasta s-a simțit rău și a fost luată de o ambulanță. Mai mult, bărbatul ar fi stat ore în șir în fața spitalului pentru a se asigura că iubita lui este bine.

Se pare că relația este cât se poate de serioasă! Sursele noastre ne-au dezvăluit că Philip a prezentat-o deja familiei pe Bia, în cadrul unui eveniment, mai exact, la un botez al unor apropiații. Cei doi se afișază, fără rețineri mai peste tot, iar bărbatul ar fi însoțit-o pe blondină chiar și la job, în cadrul unui eveniment la care aceasta a fost invitată.

Noi i-am contactat pe amândoi, însă nici unul dintre ei, nu a vrut să ofere detalii despre această idilă, momentan. Nu stim care mai este statutul lui Philip în momentul de față, însă la începutul acestui an, bărbatul s-a căsătorit în fața ofițerului de stare civilă, după doar opt luni de relație. Nici Bia Khalifa nu a anunțat oficial despărțirea de milionarul italian. Cu siguranță această poveste va continua, iar va reveni cu detalii din culisele acestei idile.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191