„După ce a pus această poză, a mai durat doar o oră și…”. Ultima fotografie postată de Gabi Stângău pe Internet, înainte să moară. Coincidența stranie

„După ce a pus această poză, a mai durat doar o oră și…”. Ultima fotografie postată de Gabi Stângău pe Internet, înainte să moară. Coincidența stranie

Gabi Stângău a murit la două zile zile după ce avusese motiv de sărbătoare. A împlinit 32 de ani și era iubit atât de colegi, cât și de familie. O banală plimbare de pe ATV i-a adus sfârșitul. Coincidența stranie care părea că a anticipat tragedia.

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

Gabi Stângău a sfârșit tragic, în urma unui accident de ATV, sâmbătă, la două zile distanță de când a împlinit 32 de ani. Acum, familia îl plânge pe celebrul violonist, care a fost înmormântat astăzi. Oameni dragi, dar și necunoscuți impresionați de tragedie, au mers să îi aducă un ultim omagiu.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Gabi Stângău, coincidență stranie, în ziua în care a murit

Gabi Stângău ar fi murit după ce a pierdut controlul ATV-ul pe care îl conducea. Atunci ar fi intrat într-un șanț, iar mai apoi a ajuns într-un gard. Tragedia a avut loc în după amiaza zilei de sâmbătă. Tot atunci, violonistul a postat o imagine pe Instagram, în care se afla chiar pe ATV-ul respectiv.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

Chiar dacă nu se știu foarte multe detalii despre impact sau ce s-a întâmplat cu exactitate, dar pe Internet a circulat un zvon. Speculația a pornit de la comentariul unui internaut, care spune că, la o oră după ce a postat poza de pe ATV, a murit după ce s-a izbit de șant. Este coincidența stranie care, în ultimele zile, a prins tot mai mult contur.

Gabi Stângău a fost înmormântat astăzi

După ce în ultimele trei zile, apropiații au venit și i-au adus un ultim omagiu, iar colegii de breaslă au cântat melodii triste în memoria lui, astăzi, Gabi Stângău a fost condus pe ultimul drum. Ceremonia a avut loc la Capela Dumbrăvița, la ora Au fost momente dureroase pentru întreaga familie. Soția lui, Diana Berințan, nu a putut să se dezlipească de sicriu, iar lăutari au venit să cânte, din nou, în memoria celebrului violonist.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191