Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, a dat din casă! Frumoasa actriță a dezvăluit, pentru Click!, care este mâncarea ei preferată gătită de faimosul chef de la Pro TV. Din păcate, Doina nu se mai poate delecta în ultima vreme cu deliciosul preparat. Click! a aflat care este cauza!
Care e mâncarea preferată a Doinei Teodoru de la chef Scărlătescu? „M-a dat pe spate cu…”
Chef Cătălin Scărlătescu (51 de ani) și iubita sa, actrița Doina Teodoru (34 de ani), formează un cuplu de trei ani. Cei doi se înțeleg de minune, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei.
Și cum dragostea, se știe, trece și prin stomac, am aflat care este preparatul cu care chef Cătălin Scărlătescu și-a dat gata iubita, încă de la prima lor întâlnire amoroasă.
„Tortellini cu ricotta și pere este un preparat care m-a dat pe spate”, a dezvăluit Doina Teodoru, în exclusivitate pentru Click!
„Nu am voie s-o înghit” De ce afecțiune suferă iubita celebrului chef?
Din păcate, frumoasa actriță nu se mai poate bucura de deliciosul preparat de iubitul său de când medicii au descoperit, în urma unor analize amănunțite, că are intoleranță la lactoză.
„Nu mă mai pot bucura de acest preparat de când cu intoleranța la lactoză”, ne-a mai spus Doina.
Ce este întoleranța la lactoză?
Intoleranța la lactoză este cea mai frecventă formă de intoleranță alimentară și este o afecțiune caracterizată prin incapacitatea de a digera și a absorbi lactoza.
Boala se manifestă prin simptome gastrointestinale, ce sunt induse de consumul de lapte și de derivați ai acestuia, cum ar fi: crampe abdominale, balonare, diaree, vărsături, transpirație și paloare.
Lactoza este un compus ce nu poate fi absorbit la nivelul intestinului ca atare, așa că este nevoie ca ea să fie scindată de către lactaza proprie organismului.
Atunci când această enzimă lipsește, procesul de scindare nu poate avea loc.
Semnele intoleranței apar după aproximativ 30-120 de minute de la consumul de alimente care conțin lactoză.
Trebuie evitate, prin urmare, majoritatea tipurilor de lapte și a produselor lactate, dar și multe alimente procesate ce au în compoziție lapte și produse lactate.
Intoleranța la lactoză este diferită de alergia la lapte, care este o tulburare a sistemului imunitar.