După Gheboasă, alți patru artiști care au cântat la UNTOLD, printre care Paraziții și Macanache, au fost amendați de Jandarmeria Cluj: ”În urma analizării…”

După Gheboasă, alți patru artiști care au cântat la UNTOLD, printre care Paraziții și Macanache, au fost amendați de Jandarmeria Cluj: ”În urma analizării…”

După Gheboasă, alți patru artiști care au urcat pe scena de la UNTOLD, printre care Paraziții și Macanache, au fost amendați de Jandarmeria Cluj. Motivul? Au prezentat versuri cu limbaj vulgar, licenţios sau rasist.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Scandalul pornit în urma concertului susținut de Gheboasă pe scena UNTOLD a luat amploare! Ieri, cântărețul, Jandarmeria Cluj și organizatorii celebrului eveniment au fost citați de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării care o face o anchetă în acest caz.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Alți patru artiști care au urcat pe scena UNTOLD au fost amendați de Jandarmeria Cluj

Alți patru artiști care au urcat pe scena de la UNTOLD, printre care Paraziții și Macanache, au fost amendați de Jandarmeria Cluj. După ce Gheboasă a fost sancționat din cauza versurilor cântate pe scena celebrului festival, și alți artiști au avut de suferit din cauza versurilor obscene.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Potrivit informațiilor, cei 4 artiști au fost sancționați cu amendă în valoare de de lei fiecare, conform art. 2, alin 1) din Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Cum a reacționat Gheboasă după ce a fost amendat de Jandarmeria Cluj

După ce a aflat că a fost sancționat de Jandarmeria Cluj, Gheboasă a avut o primă reacție în timp ce se afla invitat în cadrul unei emisiuni! Cântărețul a spus că nu va plăti amenda primită și că familia lui acuză ca la mijloc e vorba de rasism.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191