E jale pe soselele din Prahova! Politistii au dat iama in soferii beti, fara permis, sau cu actele masinii expirate

E jale pe soselele din Prahova! Politistii au dat iama in soferii beti, fara permis, sau cu actele masinii expirate

*Depistați la volan sub influența băuturilor alcoolice sau cu numerele de înmatriculare expirate*

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

La data de 1 noiembrie a.c, în jurul orei 7.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Vălenii de Munte în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DN1A au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani din oraș.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru prelevare de mostre biologice de sânge.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Tot ieri, în jurul orei 22.30, polițiștii Secției de poliție rurală Blejoi în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza comunei Păulești au oprit pentru control un moped condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani din municipiul Ploiești.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru prelevare de mostre biologice de sânge.

Și în această cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 11.30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani din municipiu.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că numerele provizorii figurează ca expirate din luna iulie a anului 2021.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Comunicat IJP PRAHOVA

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191