Ea este noua muză a lui Botezatu! După cine i s-au aprins călcâiele? „Te iubesc până la infinit!”

Ea este noua muză a lui Botezatu! După cine i s-au aprins călcâiele? „Te iubesc până la infinit!”

Are probleme cu inima, dar tot nu se lasă! Cătălin Botezatu a făcut o nouă cucerire! Designerul, operat de 7 ori la inimă, a fost dat gata de o brunetă focoasă. Alexandra Doicescu, model în prezentările designerului, e nedezlipită, mai nou, de el. Cei doi au mers în cuplu la festivalul Untold de la Cluj! Click! a aflat cine este noua femeie din viața designerului. 

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

La 56 de ani, Cătălin Botezatu nu se dezminte! Recent întors din Turcia, unde i-a mai fost montat un stent la inimă, Bote își alină” rănile în brațele unei frumuseți autohtone.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Alexandra Doicescu (24 de ani), fiica unui medic chirurg celebru, este noua muză din viața lui  Cătălin Botezatu. Cei doi au fost împreună la Festivalul Untold de la Cluj, unde Bote s-a afișat cu bruneta fără rezerve.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Designerul a stat numai cu ochii pe ea și i-a și oferit noii sale cuceriri un buchet imens de trandafiri albi, acesta fiind foarte galant cu femeile din viața lui.

Alexandra si Cătălin se cunosc de un de zile, superba bruneta, care a terminat Facultatea de Medicină recent, fiind și model în prezentările lui. Alexandra a defilat la Paris Fashion Week, dar și la Atena Fashion Week, în show-urile lui Botezatu.

Alexandra Doicescu a primit de la Bote un buchet imens de flori

S-a împlinit un an de când Dumnezeu te-a adus în viața mea. Sunt binecuvântată și îi mulțumesc pentru asta. Îți mulțumesc pentru faptul că ai fost mereu acolo pentru mine, orice s-ar fi întâmplat, că m-ai ajutat să-mi îndeplinesc visurile.

Îți mulțumesc pentru fiecare surâs, fiecare lacrimă de fericire vărsată, pentru timpul pe care mi l-ai acordat și pentru amintiri. Și, cel mai important, îți mulțumesc că m-ai ales să fac parte din viața ta! 

Îți mulțumesc pentru ceea ce ai făcut pentru mine, ai fost totul pentru mine, familia mea! Sunt cea mai fericită fată din lume că te am în viața mea. Fără tine nu aș fi putut fi cine sunt azi. Nu o să pot să-ți mulțumesc niciodată îndeajuns!

Mă rog să exiști pentru totdeauna în viața mea și îți primit că voi fi acolo pentru tine, orice ar fi! Te iubesc până la infinit și dincolo de el!”, a fost declarația fierbinte a brunetei pentru Botezatu, la împlinirea unui an de când s-au cunoscut.

Alexandra Doicescu a terminat Facultatea de Medicină! „Mă mut în București”

Alexandra Doicescu este din Constanța și provine dintr-o familie înstărită, tatăl său fiind un reputat medic chirurg, iar mama sa este de profesie ânăra a terminat, anul acesta Facultatea de Medicină din cadrul Universității Ovidius din Constanța și ar vrea să urmeze specialitatea tatălui ei.

Am terminat Facultatea de Medicină, urmează să dau licența în septembrie și rezidențiatul în noiembrie, după care îmi voi alege specializarea pe care o voi face. Aș vrea chirurgie generală.

Tata este chirurg și, în momentul de față, construiește împreună cu mine o clinică cu mai multe specializări în Constanța. Proiectul urmează să fie gata în iarnă. Eu vreau ca, după rezidențiat, să mă mut la București și să profesez”, a declarat modelul, în exclusivitate pentru Click!

Ce spune despre presupusa relație cu Bobby Păunescu? 

Alexandra Doicescu este de o frumusețe răpitoare, iar, recent, în presă au aparut zvonuri că tânăra ar fi avut o relație cu omul de afaceri Bobby Păunescu.

Nu a fost nimic cu Bobby, ne cunoaștem doar, dar nimic mai mult!”, a dezmințit  frumoasa brunetă, pentru Click!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191