Ea este sosia Denisei Răducu! E de profesie pilot și seamănă leit cu regretata manelistă

Ea este sosia Denisei Răducu! E de profesie pilot și seamănă leit cu regretata manelistă

Sosia regretatei maneliste Denisa Raducu face furori pe Tiktok. Se numește Mioara Lufthansa și este de profesie pilot. Denisa Răducu, alias Denisa manelista a fost una dintre cele mai iubite și mai talentate cântărețe de muzică. Nu a ajuns la sufletele oamenilor doar prin muzica ei, ci și prin prisma sufletului bun. S-a stins din viață când avea doar 27 de ani și multe speranțe, din cauza unei boli necruțătoare.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

 Mulți oameni îi păstrează amintirea vie și melodiile ei continuă să răsune la petreceri, semn că a știut să ajungă la sufletele lor. Asemănarea izbitoarea dintre Mioara și una dintre cele mai iubite cântărețe le-a tăiat tuturor respirația, căci chipul ei este aproape identic cu al Denisei.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Mioara, sosia Denisei face ravagii pe Tiktok

Tânăra pare să nu mai aibă liniște din momentul în care internauții au dat peste ea și a devenit virală pe platforma TikTok. Pentru ei, Mioara este Denisa, căci își amintesc instant de ea în momentul în care văd chipul tinerei: „Vreau în continuare să trăiesc viața mea și nu viața altcuiva, nu o spun în nume de rău, dar voi pe TikTok ați început. Că viața mea era liniștită”, a scris Mioara, în secțiunea de comentarii.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

„Eu cred în reîncarnare” 

Adevărul este că încă de la prima vedere chipul Mioarei mai mult decât asemănător cu cel al regretatei maneliste. Internauții rămân șocați și nu ezită să-și expună mirarea în secțiunea de comentarii: 

„Ce asemănare izbitoare cu Denisa cred că deja te confrunți cu această problemă, să îți spună bine și zboruri ușoare ”, „Eu cred în reîncarnare de când te-am văzut.”, „Ce bine semeni cu Denisa, dar acestă treabă este lucrarea lui Dumnezeu. Tu să fii tu și nu altcineva, să ai grijă de tine ” , „Doamne! Să te țină Dumnezeu sănătoasă, că o vedem pe Denisa uitându-ne la tine!”, „Doamne,ce frumusețe de fată!! Fii binecuvântată, fata mea frumoasă!!Te pup și te iubesc!!”, au fost doar o parte din comentariile internauților. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191