Echinocțiul de toamnă lovește puternic două zodii. Nativii vor fi afectați de lipsa energiei

Echinocțiul de toamnă lovește puternic două zodii. Nativii vor fi afectați de lipsa energiei

La fel ca în fiecare an, echinocțiul de toamnă vine cu efecte puternice asupra a două zodii din horoscop. Acest fenomen se va produce în data de 23 septembrie, în ziua de sâmbătă, iar nativii vor avea parte de o schimbare majoră în ceea ce privește felul în care se simt.

Se îngroaşă gluma! Gheorghe Sîrbu a plecat din PNL şi candidează la Primăria Ploieşti din partidul SOS, al Dianei Şoşoacă

Echinocțiul de toamnă începe peste doar câteva săptămâni și va schimba starea de spirit a două zodii din horoscop. Începerea sezonului răcoros vine cu modificări în ceea ce privelte felul în care oamenii se simt și va avea un impact negativ în acest sens. Chiar dacă majoritatea persoanelor vor fi afectate, echinocțiul din acest an le va lovi puternic pe două dintre cele 12 zodii.

Primarul Volosevici: Elevii primesc mere stricate şi biscuiți „de carton” în programul „Cornul şi laptele” derulat prin Consiliul Județean. Am sesizat Prefectura Prahova

Care sunt cele două zodii lovite de echinocțiu de toamnă în 2023

Lipsa energiei, determinării și a stării de bine vor fi doar câteva dintre stările pe care cele două zodii le vor simți în permanență în 23 septembrie. Echinocțiul de toamnă din 2023 va avea un impact major în felul în care se simt și le va ”stoarce” energia de care s-au bucurat întreaga vară. Cele două zodii vor fi nevoite să își petreacă ziua relaxându-se.

Aviz „paraditorilor”! Președinta CSM, mesaj tranșant pentru DNA: ‘Tentaţia exercitării discreţionare a puterii’ să fie ‘de domeniul trecutului’!

Prima zodie care va simți că nu are energie în 23 septembrie este zodia Leu. Nativii vor fi afectați de astenia de toamnă și se vor gândi cu nostalgie la zilele de vară, de care s-au bucurat pe deplin. Însă, acest lucru le va aduce sentimente de tristețe, le va lua energia și îi vor face să simtă că nimic nu le poate aduce bucurie.

A doua zodie care va simți că i s-a ”furat” buna dispoziție este zodia Balanță. Echinocțiul de toamnă îi ține departe pe nativi de energie, chef de viață și dorința de a încerca lucruri noi. Nativii se vor simți obosiți și lipsiți de orice motivație. Acest lucru nu ar putea să dureze doar o zi în cazul lor, ci starea ar putea să se întindă pe câteva săptămâni.

Venus a ieșit din retrograd

Chiar dacă începutul Echinocțiului de toamnă nu este o veste foarte bună, astrele au totuși vești fericite pentru trei zodii din horoscop.

După ce Venus a ieșit din retrograd în data de 3 septembrie, acestea au șansa să se îndrăgostească. Cele trei zodii fericite sunt Balanță, Fecioară și Pești.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191