Ei sunt cei doi soți găsiți morți la Gura Portiței. Aveau trei copii. Comunitatea este în stare de șoc

Ei sunt cei doi soți găsiți morți la Gura Portiței. Aveau trei copii. Comunitatea este în stare de șoc

Cei doi soți găsiți morți pe o plajă la Gura Portiței sunt dintr-o comună din județul Iași. Violeta și Viorel plecaseră în vacanță, iar familia nu își explică ce s-ar fi putut întâmpla. Femeia a fost găsită cu leziuni în zona gâtului incompatibile cu viața, iar bărbatul înecat. Poliția presupune că este vorba de o crimă urmată de sinucidere. Cunoscuții spun că cei doi erau foarte mulțumiți de viața lor, iar moartea lor este șocantă.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Aveau trei copii

Cei doi soți, Violeta și Viorel Burduhosu aveau în jur de 45 de ani și aveau casă în comuna Todirești, județul Iași.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Bărbatul era maistru la societatea de vinuri Cotnari, iar ea casnică, scrie Ziarul de Iași.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

De asemenea, soții Viorel și Violeta Burduhosu aveau trei copii: o fată căsătorită în Anglia, una care trebuia să se mărite la anul și mezina familiei minoră.

Corpurile celor doi soți găsite fără viață.

Cuplul petrecuse câteva zile de vacanță la Gura Portiței, iar nenorociorea s-a întâmplat chiar în ultima seară a sejurului. Personalul pensiunii i-a sunat și i-a căutat în după ce aceștia nu s-au prezentat la recepție pentru a preda cheia de la cameră.

A doua zi dimineață a fost găsit pe plajă trupul fără viață al bărbatului, iar polițiștii au găsit la doi kilometri distanță cadavrul femeii. Prezenta leziuni grave în jurul gâtului.

Familia este în stare de șoc

În comuna Todirești toată suflarea este în stare de șoc. Familia celor doi nu își revine și nu găsește nicio explicație la cele petrecute. Sora lui Viorel Burduhosu a scris pe facebook un meaj:

„Dumnezeu să vă ierte dragii mei! De ce a trebuit să plecați dincolo atât de devreme, lăsând în urma voastră trei flori frumoase, scufundate acu în atâta suferință? Of Doamne, dragul meu frate Reli, draga mea cumnată Vio, vom putea vreodată vindeca măcar un pic rănile ce ne rămân în suflete, că tare mai dor? Ce mă fac fără voi oare? Vă voi iubi mereu dragii mei dragi!”

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191