El a fost amantul Reginei Elisabeta a II-a?! Se spune că l-a înșelat pe Prințul Philip și că ar fi făcut un copil cu el

El a fost amantul Reginei Elisabeta a II-a?! Se spune că l-a înșelat pe Prințul Philip și că ar fi făcut un copil cu el

Viața Reginei Elisabeta a II-a este pusă sub lupa mai multor curiozități. În ciuda faptului că a fost și continuă să fie una dintre cele mai importante personalități din întreaga lume, există anumite întrebări cărora nici acum nu li s-au găsit răspunsuri. Una dintre ele este următoarea: a avut Regina Elisabeta amant? Dacă da, oare cine a fost el?

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

În rândurile de mai jos, Click! va încerca să vă răspundă, pe baza informațiilor de care dispunem, acestei curiozități.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Regina Elisabeta a II-a, legături amoroase cu un fost iubit

Amantlâcurile Prințului Philip nu mai reprezintă o noutate nici pentru public, și nu a reprezentat nici pentru regretata sa consoartă. Ceea ce puțini au știut este faptul că ochii Reginei Elisabeta „fugeau” după un personaj care se afla mai mereu în preajma Familiei Regale a Marii Britanii.  

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Anumite zvonuri, apărute de-a lungul timpului pe marginea acestui subiect, amintesc faptul că regina ar fi avut o aventură care s-a întins pe durata mai multor ani.

Elisabeta a II-a dezvoltase o slăbiciune pentru Lordul „Porchie” Porchester, un prieten apropiat acesteia din copilărie. Era, de asemenea, și managerul de cai al său, dar și bărbatul în fața căruia putea să se confeseze.

De asemenea, apropierea dintre cei doi era atât de puternică, întrucât Lordul o contacta direct pe Regină, fără a fi nevoit să ia legătura cu secretarii acesteia.

La aflarea acestor zvonuri, opinia publică a început să se împartă în două tabere și să privească cu suspiciune apropierea Reginei și Lordului. În ciuda acestui aspect, Familia Regală nu a părut deranjată de bârfele apărute.

Cum a privit Prințul Philip întreaga situație

Prințul Philip a fost extrem de deranjat însă de o posibilă relație amoroasă între cei doi. Lucrurile au devenit mult mai serioase atunci când s-a născut Prințul Andrew, deoarece s-a speculat că acesta ar fi, de fapt, tatăl lui.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191