El e Bogdan, tânărul veterinar care a fost găsit mort în propria mașină, pe o stradă din Pitești! S-a stins din viață din cauza depresiei / FOTO

El e Bogdan, tânărul veterinar care a fost găsit mort în propria mașină, pe o stradă din Pitești! S-a stins din viață din cauza depresiei / FOTO

Cine este Bogdan, tânărul veterinar care a fost găsit mort în propria lui mașină, chiar în apropierea locului de muncă, pe o stradă din Pitești. Primele informații arată că bărbatul s-a stins din viață din cauza depresiei.

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Bogdan, tânărul veterinar care a fost găsit mort în propria mașină pe o stradă din Pitești, s-a stins din viață din cauza depresiei.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Cine este tânărul veterinar care a fost găsit mort

Într-o tragică seară, orașul a fost zguduit de vestea că un asistent veterinar din zona Frații Golești și-a pus capăt zilelor într-un gest disperat.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

În vârstă de doar 30 de ani, Bogdan și-a găsit sfârșitul în propriul autoturism, în apropierea clinicii veterinare unde își desfășura activitatea. Potrivit informațiilor preliminare, decesul ar fi survenit ca urmare a unei supradoze de medicamente și injecții.

Autoritățile au intervenit de urgență

Echipajele de intervenție au fost alertate, după ce un echipaj medical a descoperit tristul eveniment și a alertat imediat autoritățile. Polițiștii din cadrul Secției 4 Pitești au confirmat tragedia și au preluat investigațiile. În urma cercetărilor preliminare, s-a constatat că tânărul veterinar a fost găsit în autoturismul său parcat în apropierea locului de muncă, potrivit

Autoritățile au deschis un dosar penal conform articolului 192 din Codul Penal pentru a investiga circumstanțele exacte ale tragediei. Pentru a clarifica cauza exactă a decesului, va fi efectuată o autopsie medicolegală. Investigațiile continuă pentru a lămuri toate aspectele legate de acest eveniment nefericit și pentru a oferi răspunsuri familiei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191