El e tânărul ucis de actrița Monica Odagiu. Alexandru avea 33 de ani

El e tânărul ucis de actrița Monica Odagiu. Alexandru avea 33 de ani

Actriţa Monica Odagiu, în vârstă de 26 de ani, a provocat duminică, 9 aprilie, un accident teribil în urma căruia un bărbat în vârstă de 33 de ani a murit.

În atenția Prefecturii Prahova, Garzii de Mediu, ANAF, ISC! Activități ilegale pe malul râului Teleajen, ale firmei Vierstein Bau

Aceasta venea dinspre Calea Victoriei și se afla pe strada Știrbei Vodă în momentul în care Alexandru a sărit în fața mașinii condusă de ea. Bărbatul se afla în stația de autobuz și brusc s-a aruncat în fața mașinii sale, indiciile mergând către o sinucidere.

ONEA, DISTRUS DE FETIS – Fosta sefa AEP Ana Maria Patru a luat achitare pe linie. Judecatorul TMB Cristian Balan a constatat ca procurorii Lucian Onea si Cerasela Raileanu de la DNA Ploiesti au trimis-o in judecata pe Patru pentru un trafic de influenta inexistent

Victima s-ar fi sinucis

3,3 milioane de euro pentru modernizarea Bulevardului Castanilor. Primaria a lansat licitatia/ Lucrarile vor dura maxim 3 luni

Bărbatul se numea Alexandru și a murit pe loc. Cauza decesului bărbatului este traumatism cranio-cerebral cu leziuni incompatibile cu viața, spun medicii legiști.

În următoarele 2-3 săptămâni vor veni și rezultatele analizelor toxicologice, pentru a se vedea dacă bărbatul, victima, era sub influența băuturilor alcoolice sau a unor substanțe interzise.

Monica Odagiu a postat și un mesaj de regret pe rețelele de socializare. Ea spune că este cu gândul la familia care și-a pierdut ruda, bărbatul de 33 de ani și, de asemenea, spune că este înspăimântată și nu dorește nimănui să treacă prin ce a trecut ea şi cere tuturor ca legea să fie lăsată să-și spună cuvântul.

Monica Odagiu e traumatizată după accident

„Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație in care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am încercat să evit acest tragic eveniment. Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta.

Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare. Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune relevantă vizavi de acest tragic eveniment și vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video, iar cei care se ocupa de caz si au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile mele în acele clipe fiind firești și corecte.

Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit. Din păcate eu nu am putut schimba în niciun fel acest final, deși am făcut tot ceea ce se putea face in acele secunde pentru a evita o tragedie. Vă rog pe toți să mă înțelegeți că în aceste momente am și eu nevoie de liniște ca să pot să trec peste șoc. Vă mulțumesc dacă lăsați legea să-și spună cuvântul”, a scris actriţa Monica Odagiu pe pagina sa de Facebook.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191