El este cântăreț și fiul celui mai bogat om din Georgia, iar ea – un model de succes. Cum arată copilul lor

El este cântăreț și fiul celui mai bogat om din Georgia, iar ea – un model de succes. Cum arată copilul lor

Cântărețul Bera Ivanishvili și modelul Nanuka Gudavadze formează cel mai popular cuplu din Georgia. Ei au 7 milioane de urmăritori pe TikTok și peste 1 milion – pe Instagram.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

Bera este unul dintre cei patru copii ai miliardarului georgian Bidzina Ivanishvili, care a ocupat funcția de prim-ministru al Georgiei din 2012 până în 2013. Omul de afaceri este considerat cel mai bogat din țara sa. El deține mai multe proprietăți, printre care și un conac, în capitala Tbilisi, în valoare de 50 de milioane de dolari. De asemenea, este cunoscut drept un mare colecționar de artă.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

Doar Bera și fratele său, Tsotne, s-au născut cu albinism, o afecțiune genetică rară, caracterizată prin lipsa pigmentului melanină.

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

Cântărețul Bera și modelul Nanuka s-au căsătorit în 2018, iar imaginile de la nunta lor au cucerit internetul. Cei doi adoră să publice pe TikTok diverse filmulețe din viața lor, iar acestea adună milioane de urmaritori.

Bera este un artist popular în țara sa și are propria sa casă de discuri, dar în ultima vreme nu a mai scos nicio piesă. El s-a mutat cu familia în Brazilia. Aici, Bera și Nanuka duc o viață liniștită și sunt în așteptarea celui de-al doilea copil. Ei mai au un fiu, Beruka, în vârstă de 3 ani. Recent, acesta și-a sărbătorit ziua de naștere. Puștiul este adorabil în cel mai recent video publicat de mama lui, unde ține în mână un papagal.

VEZI AICI CUM ARATA COPILUL CELOR DOI

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191