Elena Băsescu, angajatul model! Uite cum a fost surprinsă de paparazzi, mezina fostului președinte

Elena Băsescu, angajatul model! Uite cum a fost surprinsă de paparazzi, mezina fostului președinte

Elena Băsescu (43 de ani) se pare că a renunțațt, pe moment, la politică, și se focusează pe o carieră în presă. Încă,de la începutul acestui an, fiica cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu, s-a angajat într-o televiziune de știri, pe post de redactor pe domeniu politic și se pare că se ține serios de treabă.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Paparazzi Click! au surprins-o, zilele trecute, pe simpatica Eba, ieșind de la serviciu, după terminarea programului de lucru, îndreptându-se cu pași rapizi spre mașina sa de de euro. Mezina fostului președinte al României era singură, fără nicio colegă de serviciu lângă ea.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

 De asemenea, ținuta pe care o purta, era una sobră. Bruneta era îmbrăcată din cap până îm picioare în haine de culoare neagră: un tricou negru, simplu, care era asortat la o pereche de pantaloni negri simpli, accesorizați cu o pereche de sandale, și o geantă mare, tot de culoare neagră.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Din informațiile pe care le-am primit de la colegii noștri de pe teren, Elena Băsescu s-a dus direct acasă, după serviciu. Nu a mai făcut nicio oprire!

Eba, apreciată de colegi

În urmă cu patru luni, Click! afla despre Elena Băsescu faptul că este un angajat model.

„Elena este redactor pe politic. Chiar mi-a trimis, recent, un coleg, un sms scris, în care îmi spunea de Eba este surprinzător de bine crescută, are prea mult bun simț și nu vrea să deranjeze pe nimeni din jurul ei. Elena întreabă, de fiecare dată, când nu știe ceva, cu foarte multă eleganță. Ea are un program normal în redacție, ca orice angajat, nu are un altfel de program mai deosebit. Nu are privilegii speciale. Elena vine în redacție și scrie știri și tot așa. Programul e pe ture. De exemplu, prima tură este de la la ”, ne dezvăluiau, la acea vreme, apropiații Elenei Băsescu.

Click! spune

Elena Băsescu este mamă a trei copii! Sofia Anais (9 ani) și Traian Jr. (7 ani) sunt copiii pe care-i are din căsătoria cu Bogdan Ionescu, bărbat de care a divorțat în 2016, după patru ani de căsătorie. Eba mai are o fetiță, Anastasia, din relația cu Cătălin Gheorghe, un afacerist mai tânăr decât ea cu 12 ani.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191