Elena Boncea a devenit copia fidelă a mamei sale, Loredana Groza. Cum s-au afișat cele două

Elena Boncea a devenit copia fidelă a mamei sale, Loredana Groza. Cum s-au afișat cele două

Loredana Groza se poate declara o mamă mândră! Artista în vârstă de 53 de ani are o fiică pe nume Elena Boncea (26 de ani), care îi seamănă leit. Vedeta a postat pe social media un clip video din avion, unde se afla cu fata ei. Fanii au rămas surprinși de asemănarea izbitoare a celor două. 

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Din iubirea dintre Loredana Groza și fostul partener de viață, Andrei Boncea, a rezultat o frumoasă fată. Elena își face părinții mândri, fiind o fire care se concentrează pe lucrurile benefice din viața Tânăra este văzută deseori în compania mamei sale, care postează imagini cu ea ori de câte ori petrec clipe împreună. 

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Cât a crescut fiica Loredanei Groza

Loredana Groza nu a gustat fericirea doar pe plan profesional, ci și personal. Cântăreața a dat naștere unei fete care îi seamănă foarte tare și cu care se mândrește ori de câte ori are ocazia. De asemenea, pe baza celor mai recentei imagini împărtășite de vedetă pe Instagram, se observă că Elena este „fata mamei”. 

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Loredana Groza, adevărul despre divorțul de Andrei Boncea

În urma controverselor apărute pe marginea relației cu fostul soț, Andrei Boncea, artista a decis să rupă tăcerea și să spună adevărul despre separarea pe care a încercat să o țină cât mai mult timp departe de ochii oamenilor. 

„La mine nu a ajuns știrea divorțului, nu cred că e atât de accesată. Eu știu care e adevărul meu și, atunci când știu care e adevărul meu, orice spun alții care n-are legătură cu adevărul acesta nu îmi pasă.

E ușor să arunci cu noroi, e ușor să jignești, e ușor să faci rău. Nu dau replică, de ce să-mi consum energia? Lasă lumea să vorbească!”, a spus Loredana, în podcastul lui Morar, la întrebarea privind divorțul.

„Nimic nu este pentru totdeauna! Mulți mi-au zis că sunt nebună, ce o să fac? Ce o să zică lumea? Că o să-mi distrug cariera, chiar și cei apropiați mi-au zis.

Îmi asum această răspundere și cred că dacă toată lumea și-ar asuma răspunderea și n-ar da vina pe alții pentru eșecul pe care îl au uneori în viață, ar fi mult mai bine.

Asta e problema în ziua de azi, lumea nu mai este responsabilă. Dacă e să dau un sfat oamenilor, este să fie responsabili pentru tot!”, a mai spus cântăreața.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191