Elena Viscu, prima reacție după apariția lui CRBL la braț cu o tânără: „Suntem în căutare de…”

Elena Viscu, prima reacție după apariția lui CRBL la braț cu o tânără: „Suntem în căutare de…”

În urmă cu doar câteva săptămâni, vestea separării unuia dintre cele mai longevive și îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc venea ca un șoc. După ani de zile, CRBL și Elena își spuneau „adio”. Recent, artistul a fost surprins în compania unei domnișoare mult mai tinere decât el, iar fosta parteneră a avut o primă reacție de-a dreptul surprinzătoare. 

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

CRBL și Elena Viscu formau un cuplu de 16 ani și împreună au devenit părinții unei fetițe pe nume Alessia. Multe semne de întrebare au apărut referitor la motivul care a condus la despărțire, iar artistul a decis să vorbească pe marginea acestui subiect. În tot acest timp, Elena oferea prima reacție pe tema despărțirii, postând în social media un mesaj neașteptat. 

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Elena, prima reacție după ce CRBL a fost surprins în compania unei tinere

Pe contul său de TikTok, Elena a postat un clip video în care anunța că se caută noi angajați. Într-o notă umoristică, alături de o prietenă, fosta parteneră a lui CRBL a transmis mesajul prin intermediul unor pancarte pe care scria: „Suntem în căutare de” – apărea pe prima pancartă, în timp ce pe cea a Elenei continua mesajul, spunând: „Soț mie”. 

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Desigur, Elena a vrut să facă o glumă, întrucât pe partea celalată a pancartei apărea scris anunțul de angajare. 

@elena_viscu @IDigitalHub ♬ The Sound of Silence (CYRIL Remix) – Disturbed

CRBL, o nouă declarație despre despărțire 

Recent, cântărețul a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a discutat, din nou, pe marginea subiectului despărțirii. CRBL a explicat că nu a existat un motive anume care a dus la separarea lui de Elena, ci doar a fost o decizie pentru binele comun. 

„Noi suntem și am fost o familie unită. Am construit niște lucruri extraordinare împreună. Alexia confirmă toată povestea noastră. Noi ne-am promis acum 16 ani, că în momentul în care se va întâmpla să se stingă flacăra aia, să încercăm să o aprindem sau să vedem ce se întâmplă.

Nu e un motiv anume. Dar în momentul în care ajungi în punctul ăla și încerci, și faci toate demersurile și vezi că nu mai merge, atunci te pui la masă ca un adult și stai de vorbă despre subiect, și am hotărât amândoi de comun acord să facem acest pas.

Și că poate de acasă nu pare așa, că la noi, în lume, divorțurile sunt doar despre înșelat, bătăi, sau alte lucruri. La noi nu a fost cazul ăsta. Noi nu facem parte din șablonul ăsta. Noi am fost doi oameni care am zis că decât să ajungem într-o zonă în care să ne batem joc de noi, sau de familia noastră mai bine comunicăm și luăm o decizie echilibrată.

Știu că sunt foarte mulți care nu ar face lucrul ăsta, cum ar fi părinții noștri, care s-au complăcut în chestia asta. Îmi pare rău că oamenii de acasă citesc și cred tot ce văd, și asta e un circ”, a declarat CRBL la ProTV.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191