Elevul de 15 ani, care și-a bătut diriginta în timpul orei, în Târgu Mureș, poate să se intoarcă la școală. Adolescentul a fost eliberat

Elevul de 15 ani, care și-a bătut diriginta în timpul orei, în Târgu Mureș, poate să se intoarcă la școală. Adolescentul a fost eliberat

După 24 de ore în care a fost reținut, elevul de 15 ani din Târgu Mureș a fost eliberat și poate să se întoarcă oricând la școală. În urmă cu câteva zile, și-a bătut diriginta în timpul orei și a jignit-o. Iată cum au reacționat ceilalți profesori.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

În urmă cu câteva zile, un elev de 15 ani a ajuns în atenția tuturor, după ce și-a bătut diriginta la școală și i-a adresat injurii.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Dialogul dintre cei doi a fost halucinant, iar modul în care el a vorbit a stârnit multă revoltă în cazul tuturor. Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe adolescentul agresiv.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Adolescentul de 15 ani, din Târgu Mureș, care și-a bătut diriginta, poate să se întoarcă la școală

După 24 de ore în care a fost reținut, adolescentul de 15 ani a fost eliberat de către oamenii legii. De asemenea, în cazul său nici nu au fost dispuse alte măsuri preventive, astfel că este liber să se întoarcă la școală, oricând își dorește acest lucru.

Copilul a fost audiat în prezența mamei sale și a unui avocat, iar în urma declarațiilor, polițiștii au decis să îl elibereze.

Gesturile băiatului au stârnit și multă teamă în cazul profesorilor și elevilor, care se așteaptă ca și ei ar putea să devină victimele unor astfel de elevi agresivi. Nu se știe dacă la școală se vor lua măsuri în cazul său, sau își va putea continua activitatea fără probleme.

Mama lui îl consideră nevinovat

Deși faptele lui au fost de-a dreptul halucinante, mama lui îl consideră nevinovat și a declarat că a fost reținut pe nedrept.

Femeia s-ar fi aflat lângă copilul ei în momentul în care acesta ar fi jignit-o pe dirigintă și nu ar fi luat măsuri în ceea ce îl privește. Copilul a fost scos din școală cu poliția.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191