Eliminare-șoc la Survivor All Stars! Cea mai guralivă concurentă pleacă acasă

Eliminare-șoc la Survivor All Stars! Cea mai guralivă concurentă pleacă acasă

În următoarea ediție a uneia dintre cele mai urmărite emisiuni de la PRO TV – „Survivor România All Stars” – noi schimbări îi vor surprinde pe telespectatori. Viperele Vesele fac ce fac și fură, din nou, startul, anunțând în exclusivitate echipa care va pierde jocul pentru imunitate și concurenta care va fi eliminată în urma duelului.

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

 Viperele Vesele, un grup format din oameni care lucrează în media, în majoritatea show-urilor tv importante, și doresc să facă dezvăluiri în premieră din culisele emisiunilor, sub protecția anonimatului, pe Instagram, anunță faptul că echipa Faimoșilor pierde jocul pentru imunitate, iar Maria Lungu va pleca acasă în urma duelului dintre ea și Alexandra Ciomag. 

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Maria Lungu părăsește reality-show-ul din Republica Dominicană

Cunoscută drept una dintre cele mai vocale concurente de la „Survivor România All Stars”, Maria Lungu va fi nevoită să țină piept înfrângerii și a duratei scurte de timp (aproximativ 5 săptămâni) din cadrul competiției de la PRO TV. Alexandra Ciomag va ieși învingătoare după duel, așa cum relatează Viperele: 

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

„În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de Instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că Faimoșii pierd și în această săptămână jocul pentru imunitate și după un duel cu Alexandra Ciomag, Maria Lungu va fi eliminată din competiția Survivor România All Stars”, a fost anunțul făcut de Vipere, prin intermediul unei postări pe platforma de socializare. 

„Dacă o portiță s-a închis, alta se va deschide”

Maria Lungu gustă din nou din experiența dezamăgirii „Survivor”. În trecut, blondina a făcut parte din echipa Războinicilor, dar parcursul ei a fost tot unul scurt: a plecat acasă după 3 săptămâni. La scurt timp după eliminarea, Maria mărturisea în exclusivitate pentru Click!.ro. că a fost extrem de dezamăgită de întreaga experiență: 

„Faptul c-am fost prima eliminată de la Războinici nu m-a făcut să mă simt foarte bine. Chiar dacă nu aveam așteptări să ajung în finală, cred că mai duceam cel puțin o lună. Totuși, gândesc că orice mi se întâmplă este spre bine. Dacă o portiță s-a închis, alta se va una în care să mă potrivesc mai bine poate. Trebuie să recunosc că emoțiile, stresul și toate lucrurile acumulate m-au făcut incontrolabilă și irascibilă, vulnerabilă.

Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a oferit șansa de a vedea cum este să calc pe nisipul fierbinte Dominican. Am avut această ocazie datorită competiției și sunt extrem de mulțumită și fericită că am putut face aceste lucruri. Sunt sigură că dacă mai stăteam în competiție, aș fi ajuns să mă înțeleg cu ai mei colegi. Și aș vrea să mă felicit pentru puterea emoțională pe care am avut-o, pentru că am avut momente de slăbiciune și cred că este normal. Dar milioane de oameni nu ar face ce am făcut eu în Survivor, chiar dacă ar avea oportunitate”, ne spunea ea, acum ceva timp. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191