Eliza Natanticu, surpriză pentru soț, de Ziua Îndrăgostiților: „O să îi pun niște…”

Eliza Natanticu, surpriză pentru soț, de Ziua Îndrăgostiților: „O să îi pun niște…”

Eliza (33 de ani) și Cosmin Natanticu (42 de ani) formează una dintre cele mai carismatice familii din showbiz-ul românesc. Mereu cu zâmbetul pe buze și plini de optimism, cei doi nu uită chiar și după zece ani de relație și cinci ani de căsătorie că trebuie să își acorde timp și pentru ei. Mai ales că mâine este Ziua Îndrăgostiților, zi în care cuplurile își celebrează iubirea.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

„Pe 14 februarie muncim amândoi și poate o să ieșim seara undeva sau o să ne facem o cină romantică în familie, maxim o cină romantică la noi acasă pentru că nu avem timp și așa suntem obosiți, plus că a doua zi avem filmări. Nu o să fie nimic extraordinar.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Mă gândesc mâine seară să îi pun niște petale de trandafir, îi gătesc ceva bun, aprind o lumânărică, o șampanie și somn”, a spus Eliza Natanticu pentru Click!

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Se vor părinți

Eliza Natanticu ne mai mărturisea recent că atât ea cât și soțul său vor să devină părinți:

„Eu și Cosmin ne dorim un copil, normal, dar nu este după cum vrem noi este după cum vrea Dumnezeu! Noi ne lăsăm în mâna Domnului! Eu zic că El decide, nu noi, dar noi o să mai încercăm în perioada următoare poate – poate cine știe! În Cosmin văd un tătic de nota zece, o latură extraordinară în el în ceea ce privește spiritul patern”.

Click! spune

Eliza Natanticu este o actriță și o cântăreață, care este pe val la ora actuală. Blondina a participat la show-ul Asia Express, de la Antena 1, unde a reușit să ajungă în vizorul publicului. Însă, până să colaboreze cu trustul Intact, Eliza a participat în 2016 și la concursul X Factor, unde le-a arătat tuturor ce voce impecabilă are.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191