Eliza și Cosmin Natanticu au plecat în vacanță. Ce destinație au ales: „Ne place foarte mult aici!”

Eliza și Cosmin Natanticu au plecat în vacanță. Ce destinație au ales: „Ne place foarte mult aici!”

Eliza (33 de ani) și Cosmin Natanticu își trăiesc iubirea ca doi adolescenți! Cei doi sunt împreună de 13 ani, iar de patru ani de zile, au decis că trebuie să își ducă relația la un alt nivel și ă se căsătorească. Contactată de Click!, blondina ne-a mărturisit că se bucură foarte mult de faptul că au plecat pentru câteva zile în vacanță, în Bulgaria.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Cosmin Natanticu și-a dus soția în concediu și nu la un resort de lux din Bulgaria, timp de o săptămână! Cei doi au ales să fugă, pentru o perioadă scurtă de timp, de probleme, și să se bucure de soare, liniște și valurile înspumate ale mării din acest sezon estival.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

„Săptămâna asta sunt în vacanță cu Cosmin. Ne deconectăm puțin și noi, merităm asta pentru că am muncit tot anul. Am plecat pentru cinci zile, la plajă, în Bulgaria. Atât vom sta. Ne place foarte mult aici, vremea este super, numai bună de plajă. Chiar suntem norocoși că am prins o astfel de vreme.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Nu am venit cu nașii noștri de cununie (Mihai Bobonete și Cătălina – ), în vacanță, suntem doar noi doi. Vineri o să ne întoarce la București, dar până atunci ne bucură, de orice moment petrecut aici, pentru că este foarte fain. Mâncarea este bună, cazarea la fel, plus că așteptam de mult o vacanță”, a declarat Eliza Natanticu în exclusivitate pentru Click!

Eliza Natanticu este de profesie actriță și cântăreață, iar la ora actuală se bucură de popularitate. Blondina a participat, în trecut, alături de soțul său, Cosmin,  la show-ul „Asia Express”, de la Antena 1, unde a reușit să ajungă în vizorul publicului. Însă, până să colaboreze cu trustul Intact, Eliza a participat în 2016 și la concursul „X Factor”, unde le-a arătat tuturor ce voce impecabilă are.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191