Ema Oprișan de la Insula Iubirii a născut! Fosta concurentă și Răzvan Kovacs, în culmea fericirii: „Am cea mai frumoasă fetiță!” / VIDEO

Ema Oprișan de la Insula Iubirii a născut! Fosta concurentă și Răzvan Kovacs, în culmea fericirii: „Am cea mai frumoasă fetiță!” / VIDEO

Este vestea momentului în showbiz-ul românesc! Ema Oprișan de la Insula Iubirii a născut o fetiță perfect sănătoasă, iar ea se simte foarte bine după naștere. Fosta concurentă a emisiunii și Răzvan Kovacs, soțul ei, sunt în culmea fericirii în aceste momente. Iată ce a transmis ea pe rețelele de socializare!

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

În urmă cu puțin timp, Ema Oprișan de la Insula Iubirii a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Fosta concurentă a făcut și primele declarații după naștere. Iată ce a mărturisit ea pe Instagram!

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Ema Oprișan de la Insula Iubirii a născut

Ema Oprișan și Răzvan Kovacs au așteptat cu nerăbdare momentul în care să o țină în brațe pe fiica lor și iată că acea clipă a venit chiar astăzi, pe data de 19 septembrie 2023.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Recent, pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Ema Oprișan a postat un videoclip cu ea după naștere și le-a mărturisit fanilor ei că a adus pe lume o fetiță frumoasă. Fosta concurentă de la Insula Iubirii este cea mai mândră mămică, iar ea radiază de fericire în aceste momente.

Ce declarații făcea concurenta de la Insula Iubirii în urmă cu o seară

În urmă cu o seară, în exclusivitate la Xtra Night Show, Ema Oprișan vorbea despre naștere și despre faptul că ea și Răzvan Kovacs au pregătit toate lucrurile care trebuie pentru venirea pe lume a fiicei lor.

Fosta concurentă de la Insula Iubirii a precizat ieri că nu s-a confruntat cu probleme în sarcină, însă a fost mai emotivă și mai sensibilă în perioada în care a fost gravidă.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191