Ema Oprișan, ironie la adresa lui Speak, după ce artistul a postat un moment cu ea de la Insula Iubirii: „Rușinică!” / VIDEO

Ema Oprișan, ironie la adresa lui Speak, după ce artistul a postat un moment cu ea de la Insula Iubirii: „Rușinică!” / VIDEO

Ema Oprișan a făcut o ironie la adresa lui Speak, după ce artistul a postat un moment cu ea de la Insula Iubirii. Concurenta de la Insula Iubirii a făcut o postare pentru acesta pe rețelele sale personale de socializare. Iată ce i-a transmis ea cântărețului!

Brezenii sunt foc şi pară pe primarul Novac (PNL): „Craterele din asfalt ne pun viețile în pericol! La Primărie nu se răspunde la telefon şi la sesizări!”

Ironia Emei Oprișan la adresa lui Speak, după ce artistul a postat un moment cu ea de la Insula Iubirii. Iată ce a postat concurenta de la emisiune pe rețelele sale personale de socializare!

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

Ironia Emei Oprișan la adresa lui Speak, după ce artistul a postat un moment cu ea de la Insula Iubirii

Pe pagina sa personală de TikTok, Speak a postat un moment de la Insula Iubirii cu Ema Oprișan, în timp ce aceasta a fost întrebată dacă vrea să-l supună pe Romeo Vasiloni la niște teste, iar ea a început să râdă.

Ruşinea politicii prahovene: Alin Moldoveanu (PNL), karatistul care a adus un municipiu la „rang” de comună

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191