Ema Uta, ipostaze incendiare cu un bărbat, aseară, într-un club de fițe! Fosta lui Bodi, sărut pasional! / VIDEO

Ema Uta, ipostaze incendiare cu un bărbat, aseară, într-un club de fițe! Fosta lui Bodi, sărut pasional! / VIDEO

Bombă în showbiz-ul românesc! Ema Uta a ajuns în brațele unui bărbat misterios! În timp ce Alex Bodi vorbea despre împăcare, fosta iubită a ales să se distreze într-un club de fițe, iar noi avem imagini exclusive! Ema Uta și ”noua cucerire” s-au sărutat pasional într-un club de fițe din București, în urmă cu o seară!

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

S-a despărțit de Alex Bodi, iar acum a trecut la nivelul următor! Ema Uta și-a găsit repede alinarea în brațele unui alt bărbat, după care se pare că este ai topită ca niciodată! Cei doi au fost surprinși sărutându-se pasional într-un club de fițe, iar noi avem imagini exclusive! Make-up artistul s-a dezlănțuit printre bogații Capitalei!

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Ema Uta, ipostaze incendiare cu un bărbat, aseară, într-un club de fițe

Ema Uta este mai îndrăgostită ca niciodată! După multe despărțiri și împăcări, se pare că a decis să rupă definitiv legătura cu Alex Bodi și să se reorienteze! Zis și făcut, căci make-up artistul nu a stat degeaba, ci a trecut direct la cucerit. În timp ce el este cuminte, în vacanță cu fetițele sale, Ema Uta a ales să se distreze în club.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

În urmă cu o seară, fosta iubită a lui Alex Bodi a fost surprinsă în timp ce dansa senzual cu un alt bărbat, iar ceea ce a urmat între ei, a fost desprins din filmele romantice!

S-au sărutat pasional și au râs, semn că Ema Uta este mai fericită ca niciodată în brațele lui. Îmbrăcată sexy, ca de obicei, make-up artistul și-a scos la înaintare mișcările senzuale și a decis să se bucure de viață, lăsând în urmă problemele în dragoste prin care a trecut!

Ce a spus Alex Bodi despre despărțire

Alex Bodi a vorbit deschis despre depărțirea de Ema Uta. Afaceristul a spus care a fost motivul care a dus la decizia de a se separa definitiv, după doi ani jumătate în care și-au fost alături și au trăit momente speciale împreună. Se pare că vinovat ar fi fost orgoliul care a apărut în relația lor.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191