Emil Dragănescu este noul Prefect al Prahovei. Mircea Tănase, numit subprefect

Emil Dragănescu este noul Prefect al Prahovei. Mircea Tănase, numit subprefect

𝐂𝐞𝐫𝐞𝐦𝐨𝐧𝐢𝐚 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐫𝐞 𝐢𝐧 𝐟𝐮𝐧𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐚 𝐧𝐨𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐏𝐫𝐞𝐟𝐞𝐜𝐭 𝐬𝐢 𝐒𝐮𝐛𝐩𝐫𝐞𝐟𝐞𝐜𝐭 𝐚𝐢 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐏𝐫𝐚𝐡𝐨𝐯𝐚

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

 

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

În data de 12 aprilie 2024, domnul Emil Drăgănescu a fost investit în funcția de Prefect al Județului Prahova, iar domnul Mircea Tănase în funcția de Subprefect.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Această ceremonie solemnă a reprezentat un moment de tranziție și de responsabilitate pentru echipa noastră de conducere. Ne bucurăm să avem alături doi profesioniști dedicați, cu o vastă experiență în administrație și o viziune clară pentru dezvoltarea județului nostru.

 

Împreună, sub conducerea domnilor Prefect Emil Drăgănescu și Subprefect Mircea Tănase, ne angajăm să continuăm eforturile noastre pentru promovarea intereselor cetățenilor și pentru dezvoltarea durabilă a comunității noastre.

 

Le dorim succes în noua lor misiune și suntem convinși că, împreună, vom contribui la realizarea obiectivelor noastre comune.

 

Totodată, îi mulțumim domnului Virgiliu-Daniel Nanu, pentru întreaga sa activitate și îi urăm succes în parcursul său profesional viitor!

Comunicat Prefectura Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191