Emilia Ghinescu, schimbare de look după ce s-a lăsat pe mâinile hairstylist-ului. Cum arată cântăreața cu părul scurt / FOTO

Emilia Ghinescu, schimbare de look după ce s-a lăsat pe mâinile hairstylist-ului. Cum arată cântăreața cu părul scurt / FOTO

Emilia Ghinescu și-a făcut o schimbare de look. Cântăreața a renunțat la pletele sale blonde, de „cosânzeană” și s-a tuns bob, iar coafura o avantajează perfect, primind numeroase laude din partea fanilor.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Emilia Ghinescu este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară. Aceasta și-a dorit o schimbare, astfel că s-a lăsat pe mâna hairstylist-ului. De la salon a ieșit cu o tunsoare proaspătă și fresh, având părul mult mai scurt decât erau obișnuiți fanii.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Emilia Ghinescu, schimbare de look

Emilia Ghinescu arată impecabil la 44 de ani fiind extrem de atentă la dieta și stilul de viață. Cântăreața de muzică populară este activă pe rețelele de socializare și împărtășește cu fanii momente din viața sa. De data aceasta, ea a postat două fotografii cu noul look și a surprins pe toată lumea.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Artista a renunțat la părul ei blond, de Cosânzeană pentru o tunsoare bob. L-a lăsat pe mâna hairstylist-ului și rezultatul îi place la nebunie. Coafura ei este una lejeră, având mai multe bucle la părul ei scurt. Fanii i-au apreciat curajul și a primit multe complimente din partea lor.

Emilia Ghinescu nu mai vrea să se căsătorească

Emilia Ghinescu este împlinită atât pe plan personal, cât și profesional. Ea are o relație frumoasă alături de Sebastian de peste 12 ani, dar nu își dorește să se mai căsătorească. În trecut, ea a avut parte de un mariaj car s-a terminat cu un divorț, iar acum a luat o decizie clară.

Cu toată că își dorește stabilitate, partenerul ei nu vrea să facă acest pas. În acest fel, Emilia Ghinescu a acceptat acest lucru și se bucură de relația ei frumoasă, fără să o oficializeze în fața ofițerului de stare civilă.

CITEȘTE ȘI:Emilia Ghinescu i-a dat în judecată pe cei care s-au folosit de imaginea ei. Ce dezvăluiri a făcut artista: „Mă lupt în instanță” / VIDEO

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191