Emma Răducanu, la brațul iubitului miliardar! Mama acestuia deține imperiul Dior

Emma Răducanu, la brațul iubitului miliardar! Mama acestuia deține imperiul Dior

Dacă pe plan profesional lucrurile nu merg bine, iată că pe plan personal Emma Răducanu pare că a dat lovitura. Frumoasa sportivă, în vârstă de 20 de ani, a fost suprinsă pe străzile Parisului, la Săptămâna Modei, la brațul fiului unora dintre cei mai bogați oameni din lume! Iată despre cine este vorba.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Cine este iubitul Emmei Răducanu

Emma Răducanu a fost și ea prezentă la Săptămâna Modei de la Paris, care între timp s-a încheiat. Ei bine, de data aceasta nu a venit singură ci însoțită de iubitul său, Carlo Agostinelli, în vârstă de 21 de ani. Tânărul este nimeni altul decât fiul lui Mathilde Favier, cea care conducere renumitul brand Dior. Tatăl lui Carlo e un prosper afacerist italian, a cărui avere estimată este de aproximativ 1 miliard de dolari, conform Forbes.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Emma este ambasadoarea globală Dior pentru modă și frumusețe, poziție prin intermediul căreia l-a cunoscut pe Carlos. Cei doi s-au întâlnit la un eveniment Dior în Mexic, chiar la începutul anului, moment în care s-au aprins și fiorii dragostei. Cât despre Carlo, acesta studiază la Universitatea Stanford, unde joacă și pentru echipa de fotbal a universității. Acesta este atacant și a reușit să marcheze multe goluri sezonul trecut. 

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Emma a ieșit din Top 200 mondial

În prezent în vârstă de 20 de ani, Emma Răducanu a avut un avânt formidabil, în 2021, apoi a picat într-un con de umbră, ieșdind din Top 200 modnial. Aceasta devenise prima britanică care a reușit să câștige un asemenea titlu la simplu din ultimii 44 de ani. Aceasta însă n-a mai reușit să se califice în turul doi al niciunui Gand Slam, iar cea mai bună clasare ulterior a mai fost pe 10. În 2023 sportiva a jucat doar 10 meciuri, 5 victorii și 5 înfrângeri, totuși, sportiva a suferit mai multe operații la mână și gleznă, aflându-se în perioada de recuperare. Emma Răducanu se poate mândri, totuși, cu o sumă impresionantă agonisită din „sportul alb”: peste trei milioane și jumătate de euro. 

În urmă cu ceva, Emma Răducanu a oferit o declarație sinceră, spunând că, uneori, își dorește să nu fi câștigat US Open, date fiind lucrurile secunde, mai puțin bune, care au venit la pachet cu celebritatea. „Ce am înţeles, în ultimii doi ani, este că tot ce vine cu circuitul de tenis nu este un mediu foarte plăcut, de încredere şi sigur. Trebuie să fii foarte atentă, pentru că sunt mulţi rechini. Cred că oamenii din domeniu, în special cu mine, pentru că aveam 19 ani, iar acum am 20, mă văd ca o puşculiţă. A fost dificil de gestionat situaţia. Am învăţat că trebuie să îţi menţii cât mai mic posibil cercul”, a spus sportiva pentru „Sunday Times”.  

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191