”Era speriat, era înfrigurat…”. Care este starea de sănătate a lui Radu Ayan, după ce a stat în pădure 25 de ore

”Era speriat, era înfrigurat…”. Care este starea de sănătate a lui Radu Ayan, după ce a stat în pădure 25 de ore

Radu Ayan a fost găsit în pădure, după o noapte petrecută în temperaturi foarte mici și în lapoviță. Unul dintre polițiștii care l-au găsit a făcut declarații despre starea în care se afla copilul, având în vedere condițiile critice în care a stat.

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

Dispariția lui Radu Ayan a pus în alertă sute de oameni, care au lăsat tot ce aveau de făcut și au plecat pe urmele lui.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Băiatul a fost de negăsit 25 de ore, iar faptul că a fost văzut ultima dată în preajma unei păduri, a fost un motiv de îngrijorare pentru toată lumea. Zona în care a fost căutat era foarte greu accesibilă.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Cum se simte Radu Ayan, după ce a fost salvat de polițiști din pădure

Spre surprinderea tuturor, Radu Ayan a fost găsit teafăr, însă a avut nevoie de îngrijiri medicale. Copilul era îmbrăcat sumar și era foarte înfrigurat în momentul în care a fost găsit. De asemenea, copilul le-a spus reporterilor că îl dor picioarele.

Polițiștii care l-au găsit l-au întrebat dacă se sime bine, iar mai apoi l-au predat echipajelor medicale care au sosit la fața locului.

Copilul a fost dus la spital, iar părinții lui nu s-au mai dezlipit de ei de când a fost găsit. În toată acestea perioadă, mama și tatăl lui i-au dus dorul, fiind pelcați la muncă în străinătate, iar Radu Ayan a fost lăsat în grija bunicii lui.

Inițial, copilul a fost găsit de niște locatari, care se aflau lângă copacul unde era Radu Ayan.

Mama lui a făcut noi declarații

Mama lui Radu Ayan a făcut noi declarații despre ceea simte de când fiul ei a fost găsit. Femeia și-a dorit cu orice preț ca fiul ei să fie bine, având în vedere cât de multe ore a fost dispărut de acasă și condițiile în care a fost găsit.

În cele din urmă, când a aflat că Radu Ayan este viu, acesta a izbucnit în plâns. Mama lui a fost copleșită de bucurie și a exprimat că nu poate să spună în cuvinte cât de fericită este.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191