Eroii de la Tabla Buții, comemorați, astăzi, de autoritățile prahovene. Ce mesaj a transmis prefectul Virgiliu Nanu

Eroii de la Tabla Buții, comemorați, astăzi, de autoritățile prahovene. Ce mesaj a transmis prefectul Virgiliu Nanu

Duminica, 6 august, a avut loc evenimentul de comemorare a eroilor cazuti la Tabla Butii, in comuna Cerasu, in Primul Razboi Mondial.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Evenimentul a fost marcat de o slujba religioasa de pomenire a soldatilor romani si germani care si-au pierdut viata in Primul Razboi Mondial in Pasul Tabla Butii, fiind rostite alocutiuni de catre autoritatile prahovene, dar si cele din Buzau, Brasov si Covasna.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Prefectul Virgiliu Nanu a transmis:

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

„Astazi, am avut onoarea de a participa la traditionala manifestsre de la Tabla Butii, unde am cinstit memoria eroilor neamului romanesc.

Alături de colegii mei, ministrul Stefan Radu Oprea, deputatul Rodica Paraschiv, subprefectul Emil Draganescu, președintele OFSD, DrBeatrice Gajman, președintele pensionarilor Dan Burghelea, primarii comunelor Bătrâni, Gornet și Posești, consilierii județeni Rares Dan Enescu, Andrei Țurcanu și nu în ultimul rând, alături de oamenii locurilor, în frunte cu domnul Dumitru Duca, fost primar al Cerasului, am adus un omagiu celor care au luptat, sacrificându-și viețile pentru ca aceste locuri să rămână vii în istoria neamului românesc!

Impreina, am rememorat filele insangerate ale istoriei din aceasta zona plina de semnificstie si insemnatate pentru Romania.”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191