„Este uluitor”. Un oraș din Grecia „ia fața” celebrelor Mykonos și Santorini

„Este uluitor”. Un oraș din Grecia „ia fața” celebrelor Mykonos și Santorini

Turiștii din toate colțurile lumii au fost extrem de încântați de un oraș din Grecia despre care au spus că este chiar mai frumos decât cebrele Mykonos și Santorini. Zeci de mii de recenzii extrem de favorabile au fost postate pe site-urile de călătorii, turiștii declarându-se cuceriți de frumusețea orașului cetate. Este vorba despre Lindos, un oraș antic, în insula Rhodos.

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

Poziția sa și împrejurimile fac din acest oraș un loc de vis. Situat pe un deal, în mijlocul unui golf, orășelul cetate și-a păstrat intactă frumusețea istorică.

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

Acropola din Lindos este principalul punct de atracție în Lidos, dar la fel de impresionante sunt și Muzeul de Arheologie sau alte situri istorice aflate în zonă.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Iar momentele de relaxare în miticul golf St. Paul sunt unice.

„Uluitor” este cuvântul turiștilor care au ajuns în Lindos

Sunt peste de recenzii pe platforma TripAdvisor, la categoria „Alegerea Turiștilor” despre micuțul oraș din Rhodos.

„Oraș fantastic, plin cu o mulțime de magazine pentru a cumpăra bijuterii, plus o acropolă frumoasă, cu multă istorie! Plimbarea până la acropole merită din plin, are priveliști uluitoare și să vezi monumentele antice este ceva ce pur și simplu nu poate fi ratat!”, scrie un turist care se declară cucerit pehntru totdeauna de orașul Lindos. 

„Un loc uimitor, este cel mai bun din ce am văzut în Rodos. Vedeți vechiul Lindos din vârful dealului și vizitați plaja + golful St Paul”, îndeamnă o turistă. 

„Un loc minunat pentru iubitorii de cultură și istorie, atmosferă minunată, te simți ca pe vremuri și nu vrei să te întorci”, este mesajul unui turist din Germania.

„Un loc absolut uluitor, cu multă istorie. O mulțime de magazine care vând suveniruri, mâncare, băuturi și haine. Plaje frumoase de asemenea”.

”Mi-a plăcut să mă plimb prin micul labirint de străzi, cu numeroasele magazine, care apăreau la fiecare colț. ”

„Mai frumos decât Mykonos și Santorini”

Turiștii spun că este un loc plin de frumos și istorie și că la fiecare pas există ceva care îți taie respirația. Cei care au ajuns în aceste locuri spun că Lindos a câștigat primul loc în preferințele lor, înainte de Mykonos și Santorini, renumite pentru frumusețea lor.

„Nu mă așteptam la asta, am fost în Mykonos și Santorini, dar Lindos a fost la fel de frumos, poate mai frumos”, este un alt comentariu al unui turist din Australia.

„Erau atât de multe obiective pe care ne-am dorit să le vedem în toată insula Rodos și știam că nu le vom vedea pe toate într-o singură călătorie, dar sunt atât de fericit că Lindos a fost unul la care am ajuns. M-am îndrăgostit pe loc. (…) Magazinele sunt pe străzi pietruite și întortocheate superbe. Era ca o carte poștală și toate vindeau în mare parte produse locale și articole lucrate manual, precum și bijuterii și ceramică etc., mai degrabă decât lucruri de tip plastic pe care le vezi peste tot, iar cafenelele erau relaxate și aveau mâncare grecească. Acropola este, de asemenea, cu adevărat fabuloasă”, povestește un alt turist.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191