„Ești o balenă eșuată”. Gabriela Cristea, replică dură după ce a fost criticată că mănâncă în exces: „Balotez pe banii mei”

„Ești o balenă eșuată”. Gabriela Cristea, replică dură după ce a fost criticată că mănâncă în exces: „Balotez pe banii mei”

Gabriela Cristea a dat o replică de senzație către toți cei care își petrec timpul liber lăsându-i comentarii răutăcioase pe rețelele de socializare! Într-o postare pe contul ei de TikTok, prezentatoarea de la Antena Stars și-a făcut cunoscută opinia despre astfel de persoane! Iar declarațiile ei au făcut senzație în rândul fanilor din mediul online.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Gabriela Cristea a ieșit la atac împotriva celor mesajelor răutăcioase pe care le primește pe social media. Într-o postare de pe TikTok, îndrăgita prezentatoare de la Antena Stars nu se dă în lături de la a-și face cunoscute adevăratele gânduri despre astfel de persoane!

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

„Mi-a scris o duduie că s-a uitat la video-urile mele și că de-aia sunt cât o balenă, pentru că balotez. Păi da, dar balotez pe banii mei și, duduie dragă, balotez o dată pe săptămână și nu o zi, că am o singură masă la care trișez. Și atunci înregistrez și postez în social media. Și dacă vreau să balotez tot magazinul, îl balotez, căci îmi permit acest fapt”, spune Gabriela Cristea în postarea de pe TikTok.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Spre deliciul fanilor ei din mediul online, prezentatoarea de la Antena Stars nu s-a oprit aici! Postarea Gabrielei Cristea continuă, vedeta dorind să sugereze celor care sunt atât de dornici să îi judece pe alții să se uite, mai întâi, în propria ogradă. Desigur, prezentatoarea de televiziune face această sugestie într-un mod mult mai hilar și direct!

„Iar tu ai poze cu icoane, deci e clar că ești o balenă eșuată dacă ți-e atât de rușine, încât nici măcar o poză cu tine, personal, n-ai avut curajul să-ți pui în social media. Voi astea, care aveți icoane și flori la conturile voastre și ne comentați pe noi, ia uitați-vă la voi, iubitelor, frumoaselor, balenelor eșuate. Ia uitați-vă cum balotez acum și nici nu-mi pare rău”, a încheiat Gabriela Cristea, gustând dintr-o felie delicioasă de tort.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191