Eva Măruță, vedetă de film la numai 8 ani! Cu cine joacă și ce rol va avea fata Andrei și a lui Măruță

Eva Măruță, vedetă de film la numai 8 ani! Cu cine joacă și ce rol va avea fata Andrei și a lui Măruță

După o vară plină de vacanțe și eplorări în mai multe orașe din Europa, familia Măruță revine în forță pe micile ecrane.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Cătălin Măruță a fost luni, 28 august, lider de audiență cu emisiunea lui de la ProTV, “La Măruță”, iar fiica lui Eva vine tare din urmă cu un super proiect cinematografic. Așa că premierele se țin lanț în familia lui Cătălin Măruță!

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Eva Măruță, fiica de 8 ani a lui Cătălin Măruță devine actriță. Foarte deschisă și dezinvoltă, Eva abia așteaptă să apară în cinematografe în filmul în care va juca rolul principal, alături de Alex Bogdan, „Tati part-time”, o comedie nouă pentru părinți sub egida Vidra Productions. 

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Nu doar Eva este extrem de încântată de acest proiect, ci și familia ei, părinții săi celebri, Cătălin Măruță (45 de ani) și Andra (36 de ani), dar și fratele ei, David (12 ani). 

În film, Eva Măruță joacă rolul personajului Maya, fina lui Alex Bogdan, avocatul Iustin din „Tati part-time”.

„Tati part-time” în cinema în curând! O comedie curajoasă pentru părinți, viitori părinți sau oricine își dorește copii. De văzut dacă își mai doresc după ce văd filmul. Let’s go!”, a fost mesajul postat de Matei Dima, alias BRomania, de la Vidra Production, care a făcut filme precum „Teambuilding”,  „Haita de acțiune”, „Miami Bici”, „Romina, VTM” și multe altele.

Filmul „Tati, part-time” reprezintă și debutul cinematic regizoral al Letitiei Roșculeț, bazat pe un scenariu scris de ea și Matei Dima și urmează să fie lansat la începutul anului viitor. Din distribuția „Tati, part-time” mai fac parte actori precum Raluca Aprodu, George Ivașcu, Doina Teodoru, Nelu Cortea și mulți invitați surpriză care vor fi anunțați pe parcurs.

Contactat de Click!, Cătălin Măruță nu ne-a putut oferi încă detalii pentru că filmările nu au început, actorii fiind încă la stadiul de repetiții. Se pare că de săptămâna viitoare vor începe filmările pentru „Tati part-time”, toată echipa de producție fiind entuziasmată. 

Evident că familia Măruță va participa la filmări pentru a o susține pe Eva.

Eva Măruță este o fire foarte energică, îi place să cânte și să danseze, iar acum debutează în actorie, asta în timp ce fratele său mai mare, David, este acum extrem de pasionat de fotbal.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191