Evenimente de poveste în weekend! Cristina Spătar a făcut nuntă cu 500 de invitați, Antoneasca și-a botezat fetița

Evenimente de poveste în weekend! Cristina Spătar a făcut nuntă cu 500 de invitați, Antoneasca și-a botezat fetița

Wekeend-ul acesta showbiz-ul românesc a ținut-o într-o petrecere! Andreea Antonescu (40 de ani) și jurnalistul, Victor Vrînceanu și-au creștinat fiica, iar Cristina Spătar (51 de ani) și-a unit destinul în fața lui Dumnezeu cu milionarul Vicențiu Mocanu.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Cristina Spătar, nuntă cu 500 de invitați

Cristina Spătar a avut o nuntă de poveste sâmbătă seară! Regina R&B s-a bucurat de o petrecere pe cinste după cununia religioasă alături de partenerul său de viață dar și de cei 500 de invitați pe care i-au avut prezenți. Nuntașii s-au distrat pe ringul de dans până în zorii zilei, având în vedere că artiști de seamă din România, din toate genurile muzicale, au întreținut atmosfera de basm pe bandă rulantă. Printre artiștii prezenți la nunta Cristinei Spătar s-au aflat Andra, Adrian Minune care a făcut show de la dimineața, Georgiana Lobonț care a mai rămas și după recital la nuntă, Ionuț Dolănescu, Mariana Ionescu Căpitănescu dar și Nicolae Botgros, dirijorul Orchestrei Lăutarii de la Chișinău.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

De asemenea, cei prezenți s-au putut înfrupta, în jurul orei , din tortul delicios de șapte etaje, de 150 de kilograme, pe care Vicențiu Mocanu și Cristina Spătar l-au avut la nuntă. Totodată și meniul ales pentru nuntași a fost unul deosebit, invitații s-au putut înfrupta din tot felul de delicatese, de la creveți crocanți cu sos sweet chili, până la sărmăluțe servite cu mămăligă și mușchi de vită cu sos brun.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Cu doar câteva zile înainte de nuntă, regina R&B declara pentru Click! cât de fericită este acum în brațele actualului partener de viață:

„Sunt în cea mai frumoasă perioadă a vieții mele, copiii sunt mari, toate visele încep să mi se împlinească, pregătesc un album RNB – pop urban, am semnat pentru 12 piese, lucrez la un proiect de folclor cu orchestra Lăutarii. Le promit fanilor mei, în curând, multe surprize, de la muzică ușoară la populară”.

Andreea Antonescu, botez cu fast

Distracție mare a fost sâmbătă seară și la un local de fițe din buricul Capitalei! Jumătatea trupei „Andrei” a trăit alături de tatăl copilului, Victor Vrînceanu, momente emoț pus în ramă, iar nașul de botez al micuței Victoria-Venice, Adrian Artene, a fost tare mândru de finuța sa creștinată. Invitații care au fost prezenți la restaurant s-au putut bucura și dansa pe piesele live ale trupei Prestige Orchestra, dar și a unui moment artistic oferit chiar de fericita mămică, Andreea Antonescu și cealaltă jumătate a trupei „Andre”, Andreea Bălan.

„A ieșit ceva wow. Toți oamenii care au fost acolo mi-au zis că a fost de departe cel mai frumos botez. S-au simțit super bine. Am avut cei mai apropiați oameni ai mei. Toată lumea s-a distrat la maximum. Bineînțeles că am cântat și eu cu Andreea hit-urile trupei „Andre”. A fost o atmosferă super. Totul a fost pregătit până în ultimul detaliu și a ieșit exact la nivelul așteptărilor mele. Totul a ieșit mai mult ca perfect, cum mi-am dorit. Totul a fost pe sufletul meu”, a declarat Andreea Antonescu pentru Click!

Printre invitații de la petrecerea pentru botez nu a lipsit nici Adelina Pestrițu cu soțul său, Virgil Șteblea, care au atras privirile celor din jur atunci când și-au făcut prezența, dar nici  Jojo și Ilie Dumitrescu. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191